Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Profesional în SUA

Pfp fall 2020

Consiliile Americane pentru Învăţământ Internaţional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional în SUA), runda 1 februarie-31 martie 2020.

Grupul țintă: angajații în serviciul public (instituții de stat/ONG-uri/etc.) care sunt activi implicați în reforme politice și sociale/implementarea și promovarea inițiativelor civice/administrarea publică și guvernarea locală atât la nivel național cât și internațional, în limitele vârstei cuprinse între 25 şi 35 de ani, care vorbesc limba engleză la nivel intermediar.

Programul oferă finaliștilor un stagiu de șase săptămâni într-o instituție publică sau ONG din SUA și acoperă toate cheltuielile majore legate de participare: viza J1, bilet de avion, asigurarea medicală, stipendiul lunar care acoperă cheltuielile de bază, cheltuielile legate de sesiunile de orientare din Washington.

Participanții la concurs vor depune dosarele în format electronic AICI, vor susține un examen de engleză la oficiul Consiliilor Americane și la final vor avea un interviu în engleză.

Mai multe detalii despre program, AICI.

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor online: 31 martie 2020

Prezentările programului vor avea loc în următoarele locații:

— Chișinău, America House, str. Bănulescu-Bodoni, 27-29 februarie, ora 11.00;

— Chișinău, oficiul Consiliilor Americane, str. Kogălniceanu 81, 21 martie, ora 11.00.

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova, str. Kogălniceanu 81, Chișinău, nr. de tel.:  022225860/068689717, e-mail: [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente