(video) Emilian Crețu: „Eu m-am gândit să candidez la funcția de președinte al Republicii Moldova, dar încă nu am vârsta potrivită”

hhh

Actorul și umoristul Emilian Crețu a dezvăluit în cadrul unui interviu că s-a gândit la participarea la alegerile prezidențiale, însă deocamdată nu o poate face pentru că nu are vârsta potrivită. El mai spune că orice om visează la ceva mai mult și că acum nu este pregătit pentru acest pas.

„Dacă eu voi candida la orice funcție, atunci voi câștiga peste tot. Eu m-am gândit să candidez la funcția de președinte al țării, dar ar fi culmea s-o fac pe deșteptul și să zic că sunt cel mai bun. Pentru asta trebuie să fii foarte pregătit, eu nu am niciun fel de pregătire la momentul actual. Nu am nici vârsta potrivită (n.r. Emilian Crețu are 33 de ani, iar pentru a candida la funcția de președinte e nevoie să aibă vârsta de 40 de ani). Mă gândesc la asta, e normal. Fiecare om visează să devină mai mare și mai mare. Eu sunt bun la tot, în orice domeniu pe care îl spui, chiar și la construcție (râde)”, a spus actorul Emilian Crețu în interviul oferit Doinei Chiorescu.

În luna octombrie 2017, Emilian Crețu a anunțat că pleacă de la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Acesta a realizat un video în care l-a criticat pe regizorul Petru Vutcărău. „Sunt în fața Teatrului «Eugene Ionesco» și, începând de astăzi, nu mai lucrez aici pentru mai multe motive. În cei 10 ani de activitate, teatrul nu mi-a oferit nimic și deja nu am mai rezistat, atunci când Direcția își permite foarte multe cu angajații. Mă refer la Petru Vutcărău”, a spus Emilian Crețu.

Vă amintim că în primăvara lui 2016, Curtea Constituțională a majorat vârsta viitorilor candidați la funcția de președinte al Republicii Moldova de la 35 la 40 de ani. Renato Usatîi zicea atunci că această decizie este una politică și îndreptată împotriva lui. Atunci el avea 38 de ani, iar prin acea decizie el a fost eliminat din cursă, astfel oferindu-i posibilitatea lui Igor Dodon să reprezintă de unul singur vectorul prorus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente