Concert aniversar al Maestrului Petre Neamțu la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Cine sunt invitații speciali ai serii

petre-neamtu

În data de 6 februarie, de la ora 18.00, în Sala Mare a Filarmonicii din Chișinău, va avea loc un spectacol aniversar de excepție. Această seară muzicală este dedicată Maestrului Petre Neamțu, care sărbătorește 70 de ani de la naștere, 50 de ani de activitate și 35 de ani la cârma orchestrei „Folclor” în calitate de dirijor. Acest tandem aniversar va fi serbat împreună cu Maestrul Petre Neamțu, care se va afla pe scenă alături de orchestra „Folclor” și invitații de onoare ai serii.

Aceștia sunt: Mihail Muntean, Vasile Iovu (nai), Margareta Ivanuș, Maria Sarabaș, Zinaida Bolboceanu, Gavriil Gronic (trompetă), Dinastia Văluță, Sorin Zberea (clarinet), Valentin Butucel, Viorica Moraru, Călin Corai (vioară), Raisa Bîrnaz, Diamanta Paterau, Marin Ganciu, Ana Bragari, Mariana Cepraga, Nica Dudca, Cezar Bordian (nai).

Mai mult decât atât, Maestrul Petre Neamțu este binecunoscut pentru aranjamentele minunate pentru orchestră și soliști pe care le creează, iar în cadrul concertului aniversar veți avea ocazia să vă delectați cu cele mai frumoase aranjamente semnate de acest neobosit artist.

Pe scenă vor urca, de asemenea, membrii Ansamblului de dansuri „Hora” al cărui conducător artistic este Ștefan Onofrei.

Evenimentul va fi prezentat de Rusalina Rusu și Victor Stahi.

Biletele pot fi procurate AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente