Șefa Direcției Educație de la Primăria Chișinău, Rodica Guțu, și-a depus demisia. Ion Ceban: „Doamna știa că a avut multe încălcări”

rodica guțu

Șefa Direcției Educație de la Primăria Chișinău, Rodica Guțu, și-a depus demisia. Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a anunțat într-o postare pe pagina sa de Facebook că a primit cererea și a semnat-o.

„Nu a durat mult după ce luni am cerut să plece benevol. Asta deoarece doamna știa că a avut multe încălcări pe parcursul activității sale în această direcție, dar și scheme de interese”, scrie în postare.

Totodată, doi șefi adjuncți din cadrul direcției au fost eliberați din funcție după ce și-au depus cererile de demisie. Tot astăzi, Ion Ceban a prezentat angajaților direcției unul din noii șefi adjuncți ai direcției, Andrei Pavaloi.

Amintim că luni, în cadrul ședinței ordinare a primăriei, Ceban a cerut demisia șefei Direcției Educație de la Primăria Chișinău, Rodica Guțu, afirmând că există plângeri și din partea unor șefi de instituții de învățământ și cadre didactice, care o acuză pe șefa Direcției Educație de favoritism.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente