Ilan Șor a prezentat candidatul partidului său pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, Hâncești. Candidatul a fost anunțat în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și Ilan Șor printr-un apel pe Skype.

„Dragi jurnaliști, vreau să vă spun că mi s-a făcut dor de voi și din acest motiv în curând ne vom vedea. Cred că sunt multe întrebări la mine, iar din acest motiv la începutul lunii februarie voi organizat o conferință de presă în cadru căreia veți putea adresa întrebări referitoare la toate chestiile care vă interesează despre mine. Astăzi, înaintăm candidatul nostru pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, Hâncești. Noi am decis să participăm la aceste alegeri pentru că știm că oamenii cred în noi. Candidatul din partea PP Șor este vicepreședintele partidului care a participat la toate proiectele de modernizare a raionului Orhei, Vitalie Balinschi”, a declarat Ilan Șor printr-o intervenție video live.

„Eu am vizitat mai multe localități din raionul Hâncești și știu care sunt principalele probleme ale acestei regiuni. Sunt gata să devin deputatul personal al fiecărui locuitor din circumscripția 38. Vrem să întoarcem oamenilor încrederea în viitor”, a declarat candidatul propus de Ilan Șor.