Am ajuns la sfârșit de săptămână lucrătoare și aceasta înseamnă că a venit timpul relaxării și distracției. Echipa #diez vine să vă ajute cu câteva recomandări pentru a vă petrece timpul cât mai frumos.

# Japan Art & Culture Festival 2020

Muzeul Naţional de Artă al Moldovei şi Ambasada Japoniei în Republica Moldova organizează evenimentele culturale japoneze pentru a comemora Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Tokyo 2020.

„Japan Arts & Culture Festival 2020” va avea loc în Moldova din ianuarie până în martie. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Spectacolul „Cântec de leagăn”

Teatrul National „Mihai Eminescu” vă invită la spectacolul „Cântec de leagăn”.

Acest spectacol reprezintă o dramă a oamenilor de la sat, care îşi duc cu greu povara vieţii. Teofil Augustinovici, directorul şcolii din sat este, practic, cea mai de încredere persoană a satului, fără de care nu se petrece absolut nimic. Spectacolul este condimentat cu efecte comice. Limbajul şi comportamentul eroilor amintesc de perioada anilor ’80-’90, perioada „Marii Restructurări Sovietice”. Acest spectacol ne îndeamnă să ţinem la focul din vatră, la casa părintească.

# Draft 4 you Rock You/Alex Calancea & Lupii

Rețeaua de berării „Draft” pe 18 ianuarie împlinește patru ani de zile și de nopți pline de dansuri și bere non-stop. Tonul va fi dat de Alex Calancea și Lupii.

Intrarea este gratuită. Mai multe detalii găsiți AICI.

# Citind pentru Auschwitz

Spectacolul este organizat de Teatrul Geneza Art.

Citind pentru Auschwitz este un spectacol în care vei regăsi maturitatea inocentă, pentru că e limpede, de fapt, că iubirea nu se teoretizează – „ea se trăiește și-atât!”

Mai multe detalii găsiți AICI.

# Bărbatul (IM)perfect

La rețeaua de cinematografe PATRIA „Multiplex” și „Emil Loteanu” va derula filmul Bărbatul (IM)perfect.

Despre film: Într-un viitor în care androizii umani au devenit tovarăși și servitori obișnuiți, unul, cu un aspect masculin frumos, găsește sentimentele proprietarei greu de înțeles și dorințele ei imposibil de îndeplinit.

###

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit/-ă și pe canalul nostru de Telegram.

Reporter stagiar: Petru Beșleaga