Doi tineri din Republica Moldova au obținut locul 1 la Yep Demo Day #6 la Kiev

startup (2)

Doi tineri din Republica Moldova au obținut primul loc în cadrul Yep Demo Day#6, care s-a desfășurat la Kiev. Veezify este echipa care va merge la Tartu, la sTARTUp Day 2020.

Cristian Rusu și Dorin Pușcașu sunt tinerii care își propun să crească productivitatea angajaților prin intermediul unei platforme bazate pe inteligența artificială.

Misiunea pe care o are Veezify este de a automatiza distribuția sarcinilor pentru execuție, la un moment specific, pentru a crește eficiența fiecărui angajat.

„Ideea a apărut după ce ne-am dat seama că problema productivității nu o avem doar noi, ci este una globală. Doar 15 % din angajați sunt pe deplin implicați în procesul de lucru. Acest lucru aduce mari pierderi companiilor. Noi ne dorim să soluționăm această problemă”, spune Dorin Pușcașu, CTO Veezify.

„Platforma noastră va analiza stilul de lucru al fiecărui angajat, obiceiurile, nivelul de motivație în diferite perioade ale zilei,  cunoscând astfel când angajatul este minim sau maxim productiv. Sarcinile vor veni una câte una, iar dificultatea lor va depinde de momentul în care angajatul este cel mai productiv. Platforma noastră va fi integrată cu Asana, Trello, Jira etc.”, a afirmat Cristian Rusu, CEO Veezify.

Victoria obținută la Kiev le oferă posibilitatea tinerilor să participe la  sTARTUp Day 2020, la Tartu, care se va desfășura în perioada 29-31 ianuarie 2020.

Yep DemoDay #6 s-a desfășurat pe 19 decembrie la Kiev, cu participarea a 14 echipe.

Ideea startup-ului s-a născut și a fost dezvoltată de către tineri în cadrul programului de preaccelerare Yep!Starter. Participanții vor asista, pe parcursul a trei luni, la traininguri intensive de identificare a problemei, generare a soluțiilor, validare a pieței. Totodată, pe parcursul întregului program, ei sunt ghidați de mentori locali și internaționali.

Programul de preaccelerare Yep!Starter este organizat de Yep!Moldova, susținut de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Estonia, fiind un proiect comun al NIKA Generation și Garage48.

Următorul program Yep!Starter începe primăvara aceasta. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente