Peste câteva zile, Moș Crăciun pornește la drum. Cum și unde puteți urmări live traseul Moșului

jggf

Cea mai frumoasă noapte din an este foarte aproape. Ne pregătim să dăm startul sărbătorilor de iarnă și ne declarăm deja pregătiți să îl așteptăm pe Moș Crăciun. Pentru că vrem să știm în fiecare moment pe unde se află Moș Crăciun, îi urmărim întreaga aventură. Cum? Citește mai jos cum poți să urmărești traseul lui Moș Crăciun!

Până la momentul în care vor deschide cadourile, copiii și adulții pot să urmărească călătoria lui Moș Crăciun în întreaga lume cu ajutorul Comandamentului pentru Apărare Aerospațială Nord-Americană (NORAD) și a Google Earth. Folosind unul dintre cele două trackere ale lui Moș Crăciun, internauții pot vedea în timp real cât mai este până când Moș Crăciun va ajunge la locuințele lor și orice alte informații ar vrea să știe despre minunata călătorie a bonomului moșuleț.

# VEZI aici traseul lui Moș Crăciun pe NORAD 

În acest an, călătoria lui Moș Crăciun poate fi urmărită live începând cu ora 11.00.

# VEZI aici traseul lui Moș Crăciun pe Google 

În fiecare an pe 24 decembrie, Santa Tracker din Google revine live, permițând copiilor să monitorizeze progresul livrării cadourilor de la ora 10.00 GMT pe dispozitive desktop, mobile și tablete.

După ce a verificat de mai multe ori lista cu copiii care au fost cuminți, iar cadourile sale au fost încărcate în sanie de elfii care îl ajută la Polul Nord, Moș Crăciun pornește cu renii săi încrezători în călătoria de aproximativ 510 milioane de kilometri, având o viteză de aproximativ 2 900 de kilometri pe secundă, scrie libertatea.ro.

În 24 de ore, Moș Crăciun trebuie să viziteze 390 de mii de case pe minut – sau 6 424 pe secundă. Însă, cu toate astea, Moșul chiar ajunge în fiecare casă în noaptea de Crăciun.

Părintele „Crăciunul” își începe călătoria în Pacificul de Sud, prima sa oprire fiind în Kiribati, o colecție de 32 de atoli în Oceanul Pacific. În continuare va merge să ofere cadouri copiilor din Noua Zeelandă, apoi celor din Australia și în Japonia. Urmează pe rând Asia, Africa și Europa, încheind cu Canada, SUA, Mexic și America de Sud.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente