Ne-am propus să vă oferim o listă de evenimente total diferite unul de altul, pentru că așa sunteți voi și asta ne place. Veniți împreună cu prietenii la acțiune de caritate, târg sau degustare de vin asociată cu distracție.

# Yardsale „All Aboard! The Santa’s express”

Fiecare ediție a Yardsale este o sărbătoare, iar preferata multora este desigur ediția de Crăciun. În decembrie, aceasta va avea loc într-o nouă locație – la Gara Feroviară. Cel mai strălucitor, drăguț și cald Yardsale al anului! Tradițional, acesta este plin de surprize, ca și cutiile multicolore de sub bradul de Crăciun!

În zilele de 14 și 15 decembrie vom participa la un adevărat basm de Crăciun. Timp de două zile veți cumpăra cadouri pentru cei dragi! Mâncare gustoasă și băuturi fierbinți, Jingle Bells și fotografii inedite!

Ora: de la 12.00 la 18.00

Prețul biletului: vânzarea online prin sistemul iTicket – 50 de lei până pe 13 decembrie (gratuit pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani și pentru pensionari). Vânzarea biletelor în ziua evenimentului va fi de 60 lei (gratuit pentru copiii cu vârsta mai mică de 12 ani și pentru pensionari).

# A fost odată la Castel. Avanpremiera de Crăciun

„A fost odată la Castel…” este genericul unui șir de evenimente care se vor desfășura la Castel Mimi, în perioada sărbătorilor de iarnă. Vă așteaptă multe surprize feerice, multe trăiri memorabile, multe cadouri și multe amintiri plăcute, care vă vor încălzi sufletele pe toată durata anului 2020!

A fost odată la Castel… AVANPREMIERA DE CRĂCIUN” este primul din acest șir de evenimente, în cadrul căruia vom face o „repetiție generală” înainte de sărbători, vom aprinde pomul de Crăciun și ne vom elibera de toate emoțiile stresante, pentru a putea intra, curați și binevoitori, în cea mai frumoasă perioadă a sfârșitului de an!

În program:

Un concert splendid susținut de Moldova National Youth Orchestra, cu cele mai îndrăgite piese de Crăciun din filme și desene animate.

„Trenul lui Moș Crăciun” ne va duce de la Gara Feroviară din Chișinău direct la scările Castelului Mimi!

Izvar NELIMITAT

Multe gustări delicioase!

Un show de lumini spectaculos, acompaniat de muzică și proiectat pe clădirea castelului!

Casa lui Moș Crăciun, în care picii vor putea comunica direct cu cel mai îndrăgit și mult așteptat personaj al sărbătorilor de iarnă!

Un târg de Crăciun, de unde veți putea procura cele mai originale cadouri pentru prieteni și cei dragi.

Special pentru evenimentul va fi pus în circulație trenul Chișinău-Castel Mimi, un tren diesel modern care te va aduce exact la porțile castelului și te duce înapoi la Capitală. Prețul pentru o călătorie rapidă și sigură va fi de doar 70 de lei (dus-întors). Trenul va porni din Chișinău la ora 15.30 și de la Castel Mimi la ora 19.30. Copiii până la șapte ani merg gratuit cu trenul.

Prețul biletelor: biletele standard vor putea fi achiziționate, începând cu 1 decembrie și până în ziua evenimentului, la prețul de 350 de lei.

# Târg de cadouri și decorațiuni de Crăciun

Alege un cadou potrivit pentru cei dragi! Ajunul Crăciunului este tot mai aproape și suntem în febra ultimelor pregătiri. Pe 14 decembrie, Grădina Mărioarei (strada Cahul 19) își deschide ușile în cadrul unui târg tematic, unde veți putea găsi decorațiuni confecționate manual. Mai multe detalii vezi zici.

# Livadă de cartier la Circ

Întrucât mai mulți dezvoltatori urbani au pus ochii pe terenul de lângă circ, sâmbătă, mai mulți oameni se adună să planeze acolo ultima livadă de cartier din acest sezon. Punctul de întâlnire este stația de la circ.

Ora: 10.00.
Persoană de contact: Nenescu Lilia, 078848749

# Concert de caritate pentru suportul câinilor fără adăpost

Sunt invitați toți iubitorii de animale și de muzică bună la un concert de caritate pentru suportul câinilor fără adăpost, organizat în parteneriat cu Azilul de câini AOVA.

Se vor aduna donații pentru a contribui la acoperirea datoriilor față de o clinică veterinară, care acordă ajutor animalelor fără adăpost. Vino cu prietenii să promovezi bunătatea și grija față de animăluțele mai nefericite. Preț pentru intrare – 50 de lei. Detalii la numărul de telefon 067204797.