Vin sărbătorile de iarnă, iar asta înseamnă că mulți dintre voi și-au pus întrebarea unde să petreacă revelionul. Pentru acești oameni, echipa #diez a pregătit o listă de pensiuni din Moldova unde pot să meargă cu familia sau prietenii și să petreacă trecerea dintre ani într-o atmosferă rustică și magică.

# Hanu lui Hanganu

Situată într-un loc pitoresc, pe malul râului Nistru, unitatea agroturistică din satul Lalova, raionul Rezina, „Hanul lui Hanganu”, face parte din circuitul turistic emblematic al Republicii Moldova.

facebook.com/hanulhanganu

Ofertele de sărbători

All inclusive (cazare, mesele incluse, masă festivă, degustare de băuturi casnice, colindători, urători) la următoarele prețuri:

# două nopți – 165 de euro/persoană;

# trei nopți – 220 de euro/persoană:

# patru nopți – 275 de euro/persoană;

# cinci nopți – 330 de euro/persoană;

# șase nopți – 385 de euro/persoană;

# șapte nopți – 440 de euro/persoană.

Oferta e valabilă din 24 decembrie până pe 7 ianuarie 2020.

Pentru copiii între patru și 12 ani costurile sunt la 50 % reducere.

Copiii mai mici de patru ani au acces gratuit.

Pensiunea „Hanul lui Hanganu” pune la dispoziție cazare pentru grupuri de până la 18 familii. Pentru grupuri mai mari se organizează petreceri tematice.

Cum ajungi

Pensiunea se află la 97 km de Chișinău. Cu mașina faceți circa o oră și jumătate.

1

Mai multe detalii vedeți aici.

# Hanul lui Vasile

Pensiunea oferă posibilitatea turiștilor să petreacă un sejur de neuitat într-o ambianță rustică. Aici veți gusta bucate tradiționale moldovenești și, nu în ultimul rând, veți avea parte de cea mai neuitată sărbătoare de iarnă.

facebook.com/Hanulluivasil

Gazda vă oferă spațiu pentru organizarea petrecerilor și corporativelor pentru sezonul de iarnă. Prețul per persoană începe de la 450 de lei. Detalii la numărul de telefon 0 691 73 730.

Cum ajungi

La Hanul lui Vasile ajungeți în jur de o oră, în funcție din ce parte a Chișinăului veniți. Pensiunea se află în comuna Tohatin, la doar câțiva kilometri distanță de Chișinău.

33

Mai multe vedeți aici.

# Agro Pensiunea Casa din Luncă

Este prima pensiune rurală deschisă în Moldova, în 2002, în gospodăria familiei Benzing. Se află în satul Trebujeni, pe teritoriul Complexului Orheiul Vechi, la 50 km de Chișinău. Curtea, cuptorul, terasa, meniul, îți amintesc de casa bunicii, iar atmosfera și liniștea din lunca Răutului vă fac să vă deconectați de oraș. La Casa din Luncă vă puteți implica în treburile gospodărești, să vă plimbați cu barca sau să faceți o plimbare cu căruța prin sat.

facebook.com/CasaDinLunca

Ofertele de sărbători

# Cazare în cameră pentru două persoane și masa de sărbătoare de „Crăciun” costă 5 000 de lei/două persoane/două nopți.

# 5 200 de lei/două persoane/două nopți inclusiv tradiții de Crăciun „sacrificarea porcului”. Oferta este valabilă pentru grupuri mai mari de 10 persoane. Pentru detalii suplimentare telefonați la 079455100, Oxana.

Cum ajungi

Pensiunea se află la distanța de circa 50 de km de Chișinău. Cu mașina ajungeți la destinație în jur de o oră și jumătate.

3

Mai multe detalii vedeți aici.

# Fata Morgana, Dubăsari

Complexul hotelier „Fata Morgana” este situat în satul Molovata, raionul Dubăsari, aflat pe malul drept al râului Nistru. Peisajul este înzestrat cu priveliști extraordinare, relieful fiind cu dealuri abrupte ce creează impresie de zonă muntoasă, în văi sunt izvoare care dau naştere la mici râuleţe, iar la poalele dealurilor se întinde râul Nistru cu o lățime de circa 2,5 km şi o apă fără scurgere rapidă, asemănându-se cu un lac de munte.

Pensiunea oferă servicii de calitate în cazarea turiştilor, alimentarea, organizarea odihnei active: pescuit, vânătoare, înot, piscină, schi acvatic, excursii culturale, practicare de sport. Alt criteriu important sunt plimbările turistice cu vaporul pentru familiarizarea cu locurile memorabile ale fluviului Nistru.

Pentru sezonul de iarnă, gazda oferă practicarea patinajului. Vizitatorii pot prepara din vânatul sau pescuitul personal bucate îndrăgite de ei trăind senzaţia de neuitat a gustului perfect obţinut la foc deschis.

facebook.com/pensiuneafatamorgana

Ofertele de sărbători

Programul evenimentului „Revelion – 2020” pentru ziua de 31 decembrie:

# 12.00 – check-in;

# 13.00-21.00 – pregătirea pentru revelion: a) saună, b) plimbări;

# 19.00 –coffee break;

# 22.00 – masa festivă de revelion;

# 24.00 – felicitări, artificii, muzică, urători;

# 00.30-5.0 – dansuri, voie bună, distracție.

Programul evenimentului „Revelion – 2020” pentru ziua de 1 ianuarie:

# fourchette;

# 12.00 – prânz festiv;

# 13.30 – program etno-folcloric cu colindători, urători, plimbări cu căruța sau sania;

# 14.00 – muzică, dans, concursuri;

# grătar, saună, pescuit.

Programul evenimentului „Revelion – 2020” pentru ziua de 2 ianuarie:

# 9.30 – micul dejun;

# 12.00 Plecarea.

Condiții de cazare:
# camere: două persoane + o persoană (opțional);
# apartament: patru persoane + o persoană (opțional).

Prețul este de 2 000 de lei per persoană. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon 069 123 310 sau scrieți un mesaj pe poșta electronică [email protected]

Cum ajungi

Staţiunea este situată la o depărtare de 27 km fata de orăşelul Criuleni şi 70 km depărtare de oraşul Chişinău.

ww

Pentru mai multe detalii intrați aici.

Am verificat activitatea celorlalte pensiuni în perioada sărbătorilor de iarnă și majoritatea dintre ele nu au un program special de iarnă sau deja toate camere au fost rezervate.