Ți-ai făcut lista de cadouri pentru cei dragi de sărbători? Pentru părinți, iubit/iubită, bunei, socri, trebuie să alegi ceva bun și util. Apoi pentru cel mai bun coleg de la muncă, pentru pisică, vecinii care te-au felicitat anul trecut. Cum le cumperi pe toate? Cu LiberCard!

LiberCard îți permite să faci shopping în peste 800 de magazine din țară, fără dobândă și comisioane, în rate de până la 12 luni. Acum e posibil. Cu LiberCard de la Moldova Agroindbank chiar ai zero la dobândă. Soliciți o singură dată cardul, validezi limita de credit și cumperi tot anul.

Avantajele LiberCard?

# Îți ferim LiberCard chiar dacă nu ești angajat – 5 000 de lei, dacă ai istoria de credit pozitivă.

# 10 000 de lei, dacă deții în bancă un depozit în sumă mai mare de 10 000 de lei.

# Suma maximă disponibilă pentru cumpărături este de 50 000 de lei.

pliant-lucru

Cumpărături cu dobânda 0 (zero)?

E real! Rambursarea o faci în rate lunare, ceea ce îți permite să plătești treptat din salariu. Pentru că avem cei mai generoși parteneri, vei rambursa exact cât costă bunul sau serviciul procurat, fără niciun ban în plus – fără dobânzi și comisioane. Iar banii rambursați îi folosești din nou la cumpărături.

Unde poți face cumpărături fără dobândă?

Doar la partenerii LiberCard. Lista partenerilor LiberCard cu cele mai bune produse și servicii este mare: supermarket-uri, magazine de haine, cosmetice, articole sportive, agenții de turism, centre medicale, stomatologie și altele. Pe toți îi găsești aici.

Solicită cardul pe www.libercard.md sau vino în orice sucursală MAIB doar cu buletinul de identitate.

Prinde aripi cu LiberCard!