Începe săptămâna frumos! Evenimente colorate la care să mergi marți, 10 decembrie

F9JIZ1ZPOT
Foto: Paul Green

Săptămâna aceasta începe cu soare și vreme generoasă! Și asta e perfect! Acum, îți rămâne să aduni toată dispoziția bună, să pui zâmbetul pe buze și să ieși din casă. De restul nu-ți fă griji, pentru că echipa #diez, ca de obicei, îți sugerează evenimentele la care poți petrece timpul util și frumos.

# Începe săptămâna cu proteste

Dacă ești nemulțumit de modul în care funcționează lucrurile în țară, atunci manifestă-ți mulțumirea nu doar pe rețelele sociale, ci și la un protest. Acesta va avea loc între orele 17.00 și 18.30 în fața parlamentului. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu expoziții

Cea mai importantă competiție fotografică la nivel mondial a revenit la Chișinău. Publicul larg este invitat să descopere istoriile din spatele celor 140 cele mai frumoase fotografii ale anului 2018, până pe 12 decembrie 2019, în cadrul Muzeul Național de Istorie. Detalii AICI!

O altă expoziție la care puteți merge mâine este semnată de Ștefan Câlția și se numește „Uroborus”. Aceasta este expusă la Muzeul Național de Artă al Moldovei și poate fi văzută între orele 10.00 și 17.00. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu teatru

Spectacolul „Maria Tănase: aș muri moartea nu-mi vine” se joacă mâine la Teatrul Național „Mihai Eminescu” începând cu ora 18.30. Detalii AICI!

Teatrul „Geneza Art” te invită la spectacolul „De vorbă cu Emma”, după texte de Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A.P. Cehov. Spectacolul începe la ora 19.00. Detalii AICI!

Teatrul Satiricus te invită la spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de nuci” – un spectacol despre un erou care încearcă să reintroducă respectul de sine și simțul individualității într-un grup de bolnavi mintali. Spectacolul începe la ora 18.30. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu atmosferă de Crăciun

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu discuții productive

„Toţi oamenii se nasc liberi şi egali în demnitate şi în drepturi”. Pe 10 decembrie celebrăm Ziua Internaţională a Drepturilor Omului și ești invitat la ședința Top Toastmasters să vorbești despre drepturile şi libertăţile fundamentale garantate oamenilor din întreaga lume prin Declarația Universală a Drepturilor Omului. Evenimentul începe la ora 19.00 și se desfășură la adresa: strada Armenească, nr. 42. Detalii AICI!

RMT te cheamă din nou la discuție! Problema așezată pe tavă este hărțuirea sexuală. Cum o recunoaștem? Cui aparține vina pentru abuzul sexual? Cum ar putea fi sensibilizată societatea pentru a lua atitudine asupra acestui fenomen? La aceste întrebări vei găsi răspuns, marți, începând cu ora 17.15, pe strada Alexandru cel Bun, nr. 91A. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu un film

Marți poți merge la filmul „O nouă poveste de Crăciun”. Filmul rulează în cinematografele Patria, pe întreg parcursul zilei, orarul și alte detalii le găsești AICI!

Despre film: Kate (Emilia Clarke) „bântuie” fără sens prin Londra pe fondul colindelor de Crăciun și e toată un mănunchi de decizii neinspirate, consecință directă și enervantă a jobului ei de elf într-un magazin cu tematică de sezon. Tom (Henry Golding) pare prea bun ca să fie adevărat când intră în viața ei și începe să pătrundă în adâncul sufletului ei, dar uneori trebuie să lași zăpada să cadă unde vrea ea, trebuie să-ți asculți inima, și… trebuie să crezi.

Să aveți o săptămână frumoasă!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente