Timp de 24 de ore își vor uni forțele pentru a crea un program soft. Cum poți face parte din competiția BEST Hackathon și tu

hakaton (1)

Organizația studențească de nivel european BEST Chișinău desfășoară, în perioada 14-15 decembrie, competiția în domeniul IT – BEST Hackathon.

BEST Hackathon reprezintă un eveniment în cadrul căruia un grup de studenți format din patru persoane, timp de 24 ore de lucru, își vor uni forțele pentru a crea un program soft. Evenimentul oferă participanților posibilitatea de a lucra în echipă, de a dezvolta un proiect sub presiunea timpului, de a aplica cunoștințele teoretice și de a-și exersa abilitățile de prezentare.

La eveniment vor exista mentori care vor ghida și vor da sfaturi utile echipelor participante. Astfel, studenții vor învăța ce înseamnă drumul de la idee la produs tehnic. De asemenea, echipele câștigătoare vor fi încurajate cu premii din partea organizatorilor și partenerilor evenimentului pentru creativitate și abilitățile de programare.

Pentru mai multe detalii și înscrierea în competiție accesați AICI.

hakaton (2)

Evenimentul este organizat în parteneriat cu: Allied-Testing, Amdaris, Indrivo, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), AGEPI.

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente