Marea ofertă de Black Friday la LINK Academy și BusinessAcademy: două programe la preț de unul

image-1

V-ați gândit că e timpul să dobândiți cunoștințe noi cu care să vă începeți sau să vă îmbunătăți cariera? Dacă da, cu siguranță ați trecut prin dilema „ce ar fi mai bine să învăț”. Să învăț ceva despre design sau să mă orientez spre programare? Să aleg PR sau marketing? Ce ar fi mai potrivit pentru mine: SEO sau publicitatea PPC?

V-ați gândit să le învățați pe amândouă?

Șansa pe care nu trebuie să o ratați

LINK Academy și BusinessAcademy își lansează anul acesta puțin mai repede oferta de Black Friday, cunoscută pe plan global pentru mari vânzări și reduceri.

Datorită acestei oferte unice, toți cei interesați care se înscriu la școlarizarea de un an de zile, vor putea să frecventeze anul următor, pe lângă programul ales, încă un program din cadrul aceleiași instituții, complet gratuit. Deci, veți primi două programe, dar veți plăti doar unul, la prețul redus al înscrierii din toamnă.

Oferta este valabilă în perioada 22-24 noiembrie, așa că reacționați imediat și profitați de ocazia de a deveni expert de succes în mai multe domenii aflate la mare căutare.

Înscrieți-vă la această ofertă specială LINK Academy sau profitați de beneficiile menționate la BusinessAcademy, valabile până pe 24 noiembrie.

Creați o combinație de cunoștințe care vă asigură succesul

Observând dorința și nevoia cursanților de a se înscrie la mai multe programe pentru a dobândi cunoștințe din mai multe domenii de afaceri căutate, LINK Academy și BusinessAcademy profită de Black Friday pentru a oferi cursanților exact ce își doresc.

Adesea, designerii grafici au nevoie de abilități suplimentare din domeniul designului web, iar programatorii JavaScript vor să se perfecționeze și ca programatori PHP, devenind astfel experți frontend și backend. Pe de altă parte, pe lângă abilitățile IT de specialitate, programatorii au nevoie și de abilități de management al proiectelor IT și al afacerilor IT.

Pe piață calificările necesare pentru anumite poziții se intercalează de foarte multe ori, așadar experții PR au nevoie de cunoștințe din marketing, iar cei care se ocupă de publicitatea online trebuie să știe cum funcționează și tehnicile SEO.

Pe lângă combinațiile menționate, LINK Academy și BusinessAcademy mai recomandă și:

— Frontend JavaScript Development + PHP Web Development;

— Java Development + Android Development;

— Antreprenoriat + Managementul proiectelor;

— Microsoft Administration + Network Administration;

— Design Web + Print & Graphic Design;

— Cambridge Business Program + International Business;

— Java Development.

Mai multe despre toate programele puteți afla pe site-urile LINK Academy și BusinessAcademy.

image-2

Abilitățile care vă pot aduce câștiguri mari

În timp ce mulți, în ciuda faptului că muncesc zilnic, nu reușesc să câștige peste medie, cei care au înțeles rentabilitatea abilităților IT, de afaceri și de internet nu au probleme cu veniturile. Astfel, salariul mediu al unui programator din R. Moldova ajunge la 1 000 EUR, dar câștiguri similare au și antreprenorii, experții SEO și managerii PR.

Pentru a ajunge într-o astfel de poziție, aveți nevoie de abilități practice pe care să le folosiți în situații reale. Tocmai pentru că înțeleg importanța aplicării abilităților asimilate, LINK Academy și Business Academy oferă cursanților exclusiv cunoștințe concrete.

La LINK Academy puteți să vă perfecționați pentru cele mai căutate profesii din IT. Cursanții învață și dezvoltă tehnici reale de programare, administrare IT, design și utilizare a instrumentelor software cu suport constant din partea unor experți recunoscuți. La fel, școlarizându-vă la BusinessAcademy obțineți abilități, cunoștințe și resurse de afaceri care vă pot aduce câștiguri imediate. Ambele instituții sunt autorizate de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge, precum și de companii și organizații de top din sfera IT și a afacerilor, precum Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute etc.

Vă reamintim, oferta de Black Friday este valabilă în perioada 22-24 noiembrie și doar în această perioadă vă puteți înscrie la două programe de la LINK Academy sau Business Academy la preț de unul. Înscrieți-vă dacă doriți să vă perfecționați în mai multe domenii IT sau dacă sunteți interesat să începeți să vă dezvoltați propriile abilități de afaceri.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente