(video) „Voi face tot posibilul”. Renato Usatîi negociază redeschiderea cinematografului Patria, la Bălți

picture-1171
Foto: travel.ro

Primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, în aceste zile duce tratative cu proprietarul clădirii în care se află cinematograful Patria pentru a redeschide acest centru de agrement. „Voi încerca cât mai curând posibil ca acest cinematograf să devină proprietatea municipalității”, a spus primarul.

„De mulți ani cinematograful Patria a fost în proprietatea privată, precedentul proprietar a gajat cinematograful în bancă, iar alți oameni de afacere l-a răscumpărat. Mă aflu acum în clădire ca să văd în ce stare se află. Actualul proprietar a reparat acoperișul, însă tot mobilierul se află într-o stare foarte bună. Așa cum v-am promis, voi face tot posibilul pentru ca cinematograful să devină proprietate municipală. Negociez cu proprietarii acestei clădiri, care au vrut să deschidă aici restaurantul McDonald’s, posibilitatea de a face schimb cu un alt lot de pământ din oraș, pentru ca această clădire să rămână destinată special pentru cinematograf”, a spus Usatîi.

Clădirea cinematografului Patria Bălți are o suprafață de 600 de metri pătrați și cu o capacitate de 650 de locuri. Acesta a fost închis în anul 2015 din motive financiare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente