Clienții StarNet au „adoptat” primii 150 de copaci. Totalurile primului eveniment marca StarNet Verde – „Adoptă un Copac”

960x480px-starnetverde

În această lună, familia StarNet a schimbat ținuta office pe cea sport, s-a echipat cu multă energie și entuziasm și a oferit Chișinăului peste 100 de prieteni verzi. Angajații companiei împreună cu alți invitați, care poartă în suflet o dragoste profundă pentru natură, au plantat câte un copac pentru primii 150 de clienți care au renunțat la factura imprimată pe hârtie și au optat pentru cea electronică.

Timp de patru ore, participanții la eveniment au săpat gropi în solul tasat, pe alocuri pietros, au cărat zeci de căldări cu apă și au stricat câteva hârlețe, însă nu s-au dat bătuți până nu au oferit o nouă casă tuturor puieților preconizați să fie sădiți. Acest eveniment a fost un altfel de team building, unul prietenos mediului, benefic naturii, dar și sănătății.

Acțiunea de plantare a fost una inedită pentru Republica Moldova și s-a remarcat față de alte evenimente de genul și datorită faptului că a demarat cu o prezentare de carte – „Grija pentru Pământ”, scrisă de către poetul basarabean Sergiu Botezatu. O carte deosebită care îi îndeamnă pe cei mici să devină marii apărători ai planetei noastre și care invită întreaga omenire să aibă grijă de pământ.

Adoptă un Copac” s-a aflat la prima ediție și a reprezentat un gest de solidaritate față de natură și resursele acesteia. Pentru fiecare client care renunță la factura imprimată pe hârtie, StarNet plantează câte un copac ce poartă numele acestuia. Astfel, clienții care au optat pentru factura electronică își fac un nou prieten verde.

La următoarea etapă, care va avea loc în primăvară, StarNet planifică să ne ofere mii de prieteni verzi care vor ajuta aerul să devină mai puțin poluat, vor lupta cu eroziunile solului și vor controla poluarea fonică. 

Dacă îți dorești să te numeri printre cei care clădesc un viitor mai bun, mai curat și mai verde, atunci renunță la factura pe hârtie și alătură-te proiectului StarNet Verde. Dacă vrei să adopți și tu un copac, însă nu ești client StarNet, atunci nu e târziu să devii unul, mai ales că au pentru tine cele mai bune oferte.

Mai multe poze de la eveniment pot fi găsite pe pagina de Facebook StarNet.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente