Carla’s Dreams are concert gratuit, iar la Poșta Veche vor fi meteoriți! Zece evenimente care-ți vor colora ziua de joi

ZTFQL8008P
Foto: Allef Vinicius

Știm că e frig afară, știm că nu e soare și mai știm că ai obosit de învățat sau de muncit, dar lasă-le pe toate la o parte și fă-ți timp pentru evenimente frumoase! Cu atât mai mult că în această zi de joi chiar ai de unde alege: de la concerte gratuite și până la lansări de meteoriți!

Noi am pregătit lista, iar ție îți rămâne să alegi!

# Completează-ți ziua de joi cu „o ploaie de meteoriți”

Ploaie de meteoriți este o mini instalație ce are la bază comunicarea între minori. Participanții trainingurilor organizate de ZARD ART transmit un mesaj minorilor din alt sector. Fiecare participant a gândit un meteorit de configurația care îl reprezintă și a fost provocat să analizeze aspectele acestui fenomen-viteză, lumină, foc, explozie ce pot fi comparate cu fazele copilăriei și preadolescenței. Obiectul va fi instalat la intrarea în Biblioteca Liviu Rebreanu din cartierul Poșta Veche.

Evenimentul va avea loc mâine, începând cu ora 12.00. Mai multe detalii găsești AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu o expoziție de taină

La această expoziție de pictură vei putea descifra mesajele ascunse din tablourile simbolist-expresioniste ale pictoriței Irina Bardița Art. În exclusivitate va fi prezentată toată colecția de tablouri „You Power” care reflectă frumusețea interioară a fiecărui om.

Expoziția poate fi văzută între orele 10.00 și 20.00 în incinta localului LOFT 13. Detalii AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu Nunta lui Figaro

Ai fost vreodată la operă? Dar la o nuntă? Dar la ambele odată? Acum ai șansa să o faci! Încearcă să mergi la opera comică „Nunta lui Figaro”. Spectacolul durează 2 ore și 30 de minute.

Nunta începe la ora 18.30 la Teatrul Național de Opera și Balet „Maria Bieșu”. Detalii găsești AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu un exercițiu pentru creieraș

Dacă vrei să-ți testezi cunoștințele, atunci avem și pentru tine o soluție! Participă la Pub Quiz. Acesta este un joc intelectual-distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul și, nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați.

Jocul începe la ora 19.30 și are loc la DRAFT Green (ASEM). Mai multe detalii găsești AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu un bal

Mâine are loc Marea Finală „Balul Bobocilor 2019”. Pentru titlu luptă cei mai ingenioși studenți ai anului întâi de la ASEM, UTM, USMF, USM, USEM, UST, UPSC.

Competiția, care totodată presupune și distracție, începe la ora 18.00 și se desfășoară la Famous Club. Detalii AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu vocea lui Carla’s Dreams

Shopping MallDova împlinește 11 ani, iar aniversarea va fi una pe măsură pentru că vine și Carla’s Dreams. Concertul începe la ora 20.00 în incinta centrului comercial. Și, cel mai important, accesul este gratuit! Detalii AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu un Ford și un Ferrari

Câștigătorii premiului Oscar Matt Damon și Christian Bale sunt protagoniștii filmului „Marea provocare: Le Mans ’66”. Filmul este bazat pe o poveste adevărată, inspirată din viața lui Carroll Shelby (Damon), un designer revoluționar al industriei americane de mașini, și a neînfricatului șofer britanic Ken Miles (Bale). Ei s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu proprii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company. Astfel, au reușit să detroneze titlul deținut de Enzo Ferrari în cadrul cursei de 24 de ore din Franța din 1966, pe pista Le Mans.

Filmul rulează la cinematografele Patria din oraș pe parcursul zilei. Detalii despre orar găsiți AICI!

# Completează-ți ziua de joi cu dansuri!

Dacă vrei să dansezi și nu ai chef să aștepți tocmai ziua de vineri, nicio problema, la Kira’s Club se rezolvă totul!

Petrecerea începe la ora 21.00, iar muzica o asigură omuleanul pe nume Nik. Detalii AICI!

Distracție plăcută și să aveți o zi de joi cât mai colorată!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente