Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” lansează concursul de postere „Promovăm biblioteca împreună”, dedicat aniversării a 75-a de la fondarea bibliotecii. Concursul se desfășoară în perioada 4-24 noiembrie și este destinat copiilor și adolescenților din clasele V-XII.

Participanții vor realiza câte un poster de promovare a bibliotecii și a serviciilor ei, care va întruni următoarele cerințe:

# să fie realizat în format electronic PDF sau JPEG;

# să aibă un design atractiv, original și colorat;

# să nu fie plagiat;

# să transmită clar mesajul;

# să aibă un conținut actual, concis și să includă la alegere: imagini, simboluri și alte elemente relevante, moto/slogan (text scurt) care să-i încurajeze, să-i atragă pe copii la bibliotecă etc.;

# să aibă o structură și o legătură logică între elementele pe care le conține.

Tehnica de executare a posterelor la calculator (utilizând programe de realizare în format electronic) este la discreția participanților. Lucrările se prezintă nesemnate. La lucrare se anexează o fișă conținând datele personale ale participantului: numele și prenumele, vârsta, liceul/școala și clasa în care învață, adresa la domiciliu, numărul de telefon la care poate fi contactat, adresa de e-mail.

Lucrările în format electronic vor fi expediate pe adresa e-mail [email protected]

Termenul limită de prezentare – 20 noiembrie 2019. Mai multe detalii găsiți AICI!