Împărtășește experiența ta la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului. Cum te înregistrezi la eveniment

Saptamana-Nnationala-a-Voluntariatului-la-Medias
Foto: foto simbol/ sibiu100.ro

Ești parte a unei instituții gazdă a activității de voluntariat, ONG sau voluntar și vrei să-ți împărtăși tuturor experiența ta în domeniul voluntariatului? Atunci Fundația pentru Educația Non-Formală te invită să participi în data de 29 noiembrie 2019 la Forumul Bunelor Practici în Domeniul Voluntariatului.

Activitatea se va desfășura în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO (bd. Ștefan cel Mare 169, Chișinău) și are drept scop promovarea acțiunilor de succes din segmentul voluntariat la nivel național, dar și diseminarea practicilor de voluntariat la nivel internațional.

Forumul este organizat în cadrul proiectului „Stand Up 4 Volunteering”, care prin acțiunile sale oferă sprijin în dezvoltarea și îmbunătățirea competențelor coordonatorilor de voluntari în implementarea politicilor de tineret, prin intermediul diverselor activități de abilitare profesională.

Organizatorii își asumă rambursarea cheltuielilor de drum și alimentarea participanților.

Pentru a te înregistra, completează formularul de participare până în data de 25 noiembrie 2019, iar ulterior vei fi contactat pentru a primi detalii.

Amintim că Proiectul „Stand Up 4 Volunteering”este organizat de către Fundația pentru Educația Non-Formală, cu suportul financiar oferit de Programul de Granturi 2019 al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente