Primele declarației ale Maiei Sandu după desemnarea lui Chicu: „Omul se grăbește, nu mai poate sta departe de bani”

sandu

Maia Sandu vine cu primele declarații după ce astăzi Igor Dodon l-a propus pe consilierul său, Ion Chicu, în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

„Noi nu ne-am făcut iluzii, ne-am așteptat la trădare, am primit semnale cu o lună în urmă că Igor Dodon vrea să dea jos guvernul și să-l pună pe Chicu prim-ministru. Nu ne-am așteptat că va fi așa repede. Omul se grăbește, nu mai poate sta departe de ministere și de tot felul de surse de bani. Era clar că o să ajungem în asemenea punct, nu era clar când. Chicu s-a ocupat cinci luni de cocolirea lui Dodon și acum vine în funcție, când am reușit să planificăm bugetul, să aducem bani internaționali”, a menționat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

De asemenea, Maia Sandu spune că Igor Dodon și-a numit un candidat docil, care îl va asculta și îi va îndeplini toate dorințele.

Cât despre noul guvern pe care urmează să-l propună Chicu, Maia Sandu spune că sunt deja cunoscute nume, iar acel guvern este, de fapt, negociat de mai demult cu cei de la PDM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente