„Adoptă un copac” – acțiunea de plantare de copaci inițiată de StarNet

adopta un copac

StarNet, o companie privată 100 % Made in Moldova, are grijă de aerul și copacii noștri, respectiv a lansat campania ,,Adoptă un copac”, care are ca scop să determine clienții să renunțe la factura pe hârtie în favoarea celei electronice. Oamenii StarNet vor planta câte un copac care va purta numele clientului ce a ales să fie eco.

Clienții care au renunțat la factura fizică sunt invitați la acțiunea de plantare împreună cu toți locuitorii capitalei care doresc să contribuie la înverzirea orașului nostru. Echipa organizatorică va pune la dispoziție materialul săditor, mănuși de protecție, unelte, transport, apă/cafea și sandvișuri. Se vor planta pentru prima ediție 150 de arbori – pruni pisardi, salcii crețoase, tei, salcâmi și meri decorativi. Activitatea va fi localizată în parcul „La Izvor” începând cu ora 10.00.

Acțiunea „Adoptă un copac” face parte dintr-un plan complex de acțiuni ale StarNet prin care compania se implică în viața comunității, pentru a face viața oamenilor mai bună. Este vorba de proiecte în diverse domenii: culturale, artistice, educaționale. Educația copiilor și grija față de mediu sunt două dintre prioritățile StarNet. Doar așa putem cu adevărat schimba viitorul!

StarNet vă așteaptă sâmbătă de la ora 10.00 la intrarea centrală a parcului La Izvor pentru a face din Chișinău un oraș mai verde, mai eco și mai frumos! Mai multe detalii, puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente