Îți plac jocurile video și vrei să reprezinți țara la UEFA EURO 2020 eTournament? Federația Moldovenească de Fotbal împreună cu Federația de Sporturi Electronice din Moldova prezintă primul turneu de selectare a jucătorilor pentru Echipa Țării la PES.

Turneul se va desfăşura la data de 7 decembrie și va începe la ora 12.00, iar participanții sunt rugați să se prezinte la ora 11.30. La turneu pot participa cetățeni Republicii Moldova care s-au înregistrat prealabil, conform procedurii și care vor prezenta un act de identitate la intrare.

Participarea la preselecție este gratuită, iar pentru înregistrare la campionat persoanele interesate trebuie să completeze formularul AICI, iar la intrarea în sala de competiție să prezinte un act de identitate. Înregistrarea la turneu este posibilă până joi, 5 decembrie, ora 23.59.

Toate detaliile despre turneu le găsiți AICI. Turneul se va juca la consola PlayStation 4.

Echipele deținătoare ale locurilor 1-4 vor face parte din Echipa Republicii Moldova la PES și se vor alege cu premii din partea Partenerului Federației de Sporturi Electronice din Moldova – Federația Moldovenească de Fotbal.