(foto) Cine este tânăra care reprezintă Moldova la competiția internațională Miss Tourism International 2019

colaj miss

În urma selecției naționale Miss Tourism International Moldova 2019Diana Toma a fost desemnată oficial să reprezinte Moldova în cadrul competiției Miss Tourism International 2019. În acest an competiția se desfășoară în Malaezia în perioada 22 octombrie-15 noiembrie. Marea finală va avea loc pe 8 noiembrie. În competiție vor participa 40 de țări.

Diana este născută în Criuleni și locuiește în București, are 25 de ani, 1,75 metri înălțime, iar dimensiunile sale sunt 90-62-90.

Diana a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea Business și Administrare. În prezent, urmează studiile de Masterat în cadrul Facultății de Drept a Universității Româno-Americane din București. Diana vorbește fluent două limbi străine – rusa și engleza.

Diana Toma - Miss Tourism Moldova 2019 (4)

Tânăra este pasionată de călătorii, modeling, muzică, actorie, lectură și sport.

Diana nu este la prima experiență de acest gen. În ultimii ani a reprezentat Moldova în alte câteva competiții internaționale de frumusețe.

„Mă simt onorată să reprezint din nou Moldova într-o competiție internațională de frumusețe, de această dată în prestigioasa competiție Miss Tourism International 2019. Voi reprezenta țara cu încredere și îmi voi asuma cu cea mai mare responsabilitate sarcina de a promova cultura, tradițiile și turismul Moldovei în față a milioane de spectatori și telespectatori din întreaga lume. Le sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au susținut de la bun început, familiei mele pentru încredere și suport, dar și agenției ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune”, a declarat tânăra.

Diana Toma - Miss Tourism Moldova 2019 (3)

„Diana este una dintre cele mai frumoase și ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 20 de ani de activitate. Fiind la a patra sa experiență de acest gen, are experiența, frumusețea, carisma, inteligența și calitățile necesare pentru a reprezenta Moldova cu onoare în Malaezia”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent și președintele Miss Tourism International Moldova.

Toți moldovenii sunt invitați să urmărească evoluția Dianei, vizitând pagina oficială de Facebook. Aceștia vor putea vota pentru candidata Moldovei și vor putea vedea cele mai noi și mai fierbinți fotografii postate zilnic. Like-urile de pe paginile oficiale de Facebook vor fi luate în calcul la punctajul final al competiției din Malaezia.

Diana Toma - Miss Tourism Moldova 2019 (1)

Diana Toma - Miss Tourism Moldova 2019 (5)

Diana Toma - Miss Tourism Moldova 2019 (7)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente