UEFA a delegat șapte oficiali din Republica Moldova la jocuri oficiale internaționale. Oficialii moldoveni au fost delegați pentru jocurile din cadrul Ligii Campionilor de futsal și în cadrul preliminariilor Ligii Campionilor.

În grupele Ligii Campionilor, Igor Popov va fi UEFA Venue Director la partida Crvena Zvezda Serbia – Tottenham Anglia, programată pe 6 noiembrie pe stadionul „Rajko Mitić” din Belgrad.

În Liga Campionilor pentru tineret, observatorul de arbitri Igor Șațki și al patrulea oficial Ion Orlic vor deservi partida dintre Sheriff Tiraspol și Sogndal Norvegia, care se va disputa pe 6 noiembrie pe stadionul Sheriff din Tiraspol.

În aceeași competiție, Alina Capațina a fost numită Delegat UEFA la partida Lokomotiv (Rusia) – Juventus (Italia), din cadrul fazei grupelor. Partida va avea loc pe 6 noiembrie pe stadionul „Sapsan Arena” din Moscova.

Un alt meci, Napoli (Italia) – Red Bull Salzburg (Austria) va fi oficiat la centru de arbitrul Dumitru Muntean, care va fi ajutat de asistenții Zaharia Cotruță și Veaceslav Sivaciov. Întâlnirea este programată pe 4 noiembrie pe stadionul „Pasquale Ianniello” din Frattamaggiore.