Chiar dacă suntem în mijloc de toamnă, soarele continuă să ne bucure. Avem vreme frumoasă afară, iar tot ce ne rămâne este să găsim evenimente bune, la care să ne petrecem timpul util și productiv. Echipa #diez are câteva recomandări pentru tine.

# Ședința Aniversară – 8 Ani de Oratorie!

Ești invitat/-ă la cea mai tare ședință Top Toastmasters, ședința aniversară – 8 ani de Oratorie! Organizatorii te așteaptă cu un program deosebit și cu oaspeți aleși: Catalina Mihailiuc, Sergiu Toma, Ilie Dercaci, Alexei Kishlaru.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Costești – Orașul meșteșugarilor de pe Botna

Cu ocazia aniversări a 65 de ani de investigații sistematice la Costești, Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei vine în faţa publicului cu o expoziţie în care sunt prezentate o serie de obiecte care au fost descoperite în cadrul săpăturilor arheologice.

Mai multe detalii găsiți AICI!

# Diamond Challenge Moldova revine cu cea de-a VII-a ediție!

Diamond Challenge Moldova este o competiție de antreprenoriat, destinată liceenilor din clasele a 9-a-a-12-a (licee, colegii, școli profesionale), care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia. Echipa DCM te invită la o sesiune de informare, care va avea loc pe data de 22 octombrie, în cadrul America House (Str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni), Chișinău, cu începere de la ora 16.00. În cadrul evenimentului, vei afla toate detaliile despre cum te înregistrezi în competiție și să întâlnești potențialii mentori pentru echipa ta.

Mai multe detalii găsești AICI!

# Curs de Tango Argentinian!

Tango Argentino Moldova revine cu un nou curs de Tango Argentinian din 22 octombrie! Dacă îți place să petreci timpul dansând, atunci nu ezita să participi!

Mai multe detalii găsești AICI!

# Maleficent: Suverana Răului 3D

Mai multe detalii despre film găsești AICI!