Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru o zi cât mai reușită de miercuri

pexels-photo-2375044
Foto: Laurentiu Robu

Psihologii susțin că ziua de miercuri e cea mai dificilă din toată săptămâna și majoritatea oamenilor o percep ca fiind cea mai încărcată. Pentru că indiferent de anotimp starea de anxietate și tristețe trebuie să stea cât mai departe, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care să mergi miercuri, pentru a avea o zi cât mai frumoasă.

# Întâlnire cu XR Moldova: Cine suntem noi?

No photo description available.

Extinction Rebellion Moldova vă invită să îi cunoașteți mai bine. Membrii mișcării promit să răspundă la toate întrebările care vă interesează, iar pe lângă discuții, vă puteți delecta cu bucate vegane și vegetariene delicioase marca C51, acompaniate de un pahar de vin/o bere bună. Mai multe detalii urmăriți aici.

# Legătura dintre vin și caricaturi cu Rupert Horbst

Image may contain: 1 person, smiling

Ziua Națională a Vinului continuă la Artcor! Vino la Artcor, miercuri, 9 octombrie 2019, începând cu ora 18.30 să afli de la caricaturistul austriac Rupert Horbst care este legătura dintre vin și caricaturi. Dacă ești pasionat de caricaturi, ilustrații și benzi desenate, adu propriul device (tabletă sau laptop) și veți desena împreună. Mai multe detalii urmărește pe Facebook.

# Erudit CVARTET – Joc Intelectual

Image may contain: text

Este un joc de echipă, de cultură generală, cu diverse runde a câte cinci întrebări fiecare. Dificultatea întrebărilor crește pe măsura rundelor.  Pentru un răspuns greșit sunteți depunctați, iar echipa adversară are prioritate să răspundă. Regulile jocului vor fi prezentate de către organizatori la începutul evenimentului. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# I #DonateMyBirthday

Image may contain: text

Anul acesta, cel mai frumos cadou de ziua ta ți-l poți face chiar tu, dăruind speranță celor care au uitat-o demult. Alătură-te susținătorilor Hospices of Hope Moldova și dăruiește ziua ta de naștere celor care suferă de boli incurabile în regiunile din Republica Moldova. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

# Gemini: Conspirația

Image may contain: 2 people, close-up and text

„Gemini: Conspirația” este un thriller de acțiune inovator cu Will Smith în rolul lui Henry Brogan, un asasin de elită care devine brusc la rândul lui ținta unui alt agent. Tânărul are abilități speciale care îi permit să fie mereu cu un pas înaintea lui Henry. Mai multe găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente