Toamna e plină de roade, iar asta înseamnă - un sezon foarte încărcat pentru agricultori. Vrem să ai cu o grijă mai puțin, de aceea îți oferim acces facil la finanțare cu Creditele Rapide Agri.

Fie că dorești să-ți reînnoiești tehnica agricolă, să mărești suprafața cultivată, sau, de ce nu, să refinanțezi creditele contractate de la alte bănci, începând cu 1 septembrie, noi îți oferim soluții pentru nevoile firmei tale cu Creditul Rapid Agri pentru Investiții și Credit Rapid Agri pentru Lucrări Agricole.

Beneficiezi de până la un milion de lei, rapid și fără garanții materiale, pentru investiții în afacerea ta și pentru lucrări agricole, pe o perioadă de până la 18 și 60 de luni.

Vino la Sucursala Victoriabank la care te deservești, completează cererea pentru credit, iar de restul ne ocupăm noi!

Victoriabank este în topul celor mai mari bănci din Republica Moldova, ce oferă o gamă largă de produse și servicii, dedicate atât persoanelor fizice cât și IMM-urilor, clienților Medii și Mari Corporativi, prin diverse canale de distribuție: unități bancare, ATM-uri și POS-terminale, dar și online banking (VB24). La începutul anului 2018, Victoriabank a devenit parte a celui mai mare grup financiar din România – Banca Transilvania. Aderarea Victoriabank la Grupul Financiar – Banca Transilvania a marcat începutul unui nou capitol în dezvoltarea mediului bancar și de afaceri al Republicii Moldova.