Alexandru Lebedev, Sergiu Beznitchi, Sanda Diviricean, Lili Lozan, Anastasia Gutu și Olga Tapordei au devenit pentru trei ore chelneri. Toate bacșișurile, în sumă de 32 030 lei a fost donată pentru o cauză nobilă. 

Prin urmare, 100 de copii din familii social-vulnerabile a raioanelor Anenii Noi și Hâncești se vor bucura de rechizite școlare. Aceștia se vor avea de rucsacuri noi, cărți și suficiente rechizite școlare în corespundere cu vârsta și necesitățile lor.

Seara a fost una plină de surprize, licitații, muzică (alături de Lidia Isac și Anastasia Jantîc), mâncare gustoasă și multe emoții pozitive.1 2 3 4 5 6

„Lipsa echipamentelor școlare poate duce la o serie de probleme și dezavantaje. Copiilor care nu au cărțile și rechizitele necesare le este foarte dificil să țină pasul cu restul clasei și pot rămâne în urmă cu reușitele. Ei nu-și pot pregăti temele fără anumite manuale sau neavând rechizitele necesare, iar școlile nu au echipament pentru a le dona sau împrumuta. O mare parte din copiii din familiile vulnerabile au dificultăți de învățare sau au avut o educație limitată din cauza dificultăților financiare a familiilor acestora, de aceea este vital ca aceștia să poată participa pe deplin la lecții, precum și să-și pregătească temele pentru acasă. Sosirea la școală fără echipament sau cu echipament insuficient creează, de asemenea, o divizare între copiii din familii mai înstărite și cele vulnerabile, acei din urmă devenind mai inhibați, retrași, ba chiar și nefericiți”, spun organizatorii evenimentului.

7 8 9 10 11 12 13

Inițiativa aparține Companiei ASAP – digital team care împreună cu gazda evenimentului Restaurantul Creme de la Creme și suportul în organizare a Alexandrina Jardan.