# Târg de haine cu vedete

Image may contain: shoes and indoor

Vintage Bazaar va invita să petreceți o duminică din luna august în scop caritabil, alături de mai multe vedete. În cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe pentru întreaga familie. Târgul se va desfășura începând cu ora 10 dimineața. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Netflix Nights at iHUB Chisinau #9

Imagini pentru netflix

Apa potabilă e un element vital în viața de zi cu zi, în special, în perioada căldurilor văratice.
Norocoșii au acces la ea în orice clipă, însă în unele triburi din Africa este un lux, precum în sătucul din filmul – The boy who Harnessed the wind, în care un băiat la o vârstă fragedă încearcă să rezolve problema secetei și astfel să salveze un sat întreg. Filmul ne provoacă să ne gândim la resursele naturale limitate,la consumul irațional al apei și a produselor alimentare și la viitorul omenirii pe Terra. Vino duminica, ora 18:00 la iHUB. Mai multe detalii găsești aici. 

# TOC

No photo description available.

Teatrul Geneza Art vine cu un spectacol incendiar – „TOC”. Scrisă de dramaturgul, actorul și omul de televiziune francez Laurent Baffie, TOC spune povestea a șase pacienți cu tulburări obsesiv compulsive (TOC) care se întâlnesc în sala de așteptare a unui faimos psihoterapeut. Cum acesta întârzie, cei șase pacienți vor începe o ședință ad-hoc de terapie în grup în cursul căreia vor ajunge la cele mai trăsnite și totuși plauzibile concluzii. Mai multe detalii vedeți aici. 

# Yoga în Aer Liber

Image may contain: text

Vrei să te încarci cu energie pozitivă dis-de-dimineață? Vino la Dendrariu și fă Yoga în aer liber. Mai multe detalii vezi aici. 

# Turbo

Imagini pentru turbo cartoon

Cum să petreci cel mai bine serile de vară? Privind filme în aer liber. Vino duminică să-ți reanimezi copilul din tine cu desenul animat „Turbo”. Proiecția va avea loc în parcul Valea Trandafirilor, la ora 20.30. Mai multe detalii găsești aici.