Un val de aer polar a a adus australienilor ninsori abundente. Un șofer care se plimba prin localitatea Curraweela, din statul Noul Wales de Sud, Australia, a surprins mai mulți canguri care alergau prin zăpada.

În timp ce nord-americanii și europenii se bucură de lunile lor de vară, Australia trece printr-o perioada mai rece, iar cangurii par să nu aibă nicio problemă cu asta.

Stephen Grenfell a fost pe fază și a filmat animalele care se bucurau de zăpadă. El a publicat clipul pe o rețea socială și a devenit viral în scurt timp.

„Nu e ceva ce vezi zilnic în Australia. Canguri în zăpadă”, a scris el, conform GlobalNews.

Mai jos vezi o altă secvență filmată de un motociclist.

Iar aici de un șofer.

Amintim că australienii din mai multe zone ale țării au avut parte de un weekend cu vreme de iarnă și viscol, iar în regiuni din sud-estul continentului a nins pentru prima oara în ultimele decenii.

Regiunea Blue Mountains (Munții Albaștri) din statul Noul Wales de Sud, situata la doar 50 de kilometri vest de Sydney, a fost acoperită de un strat de nea, fapt care i-a surprins pe locuitorii din Katoomba, Goulburn si Central Tablelands, neobișnuiți cu o asemenea priveliște.

În localitățile Cootamundra și Tumut din zona Riverina, aflată în același stat, a nins pentru prima oara după aproape doua decenii.