Trofeul Cerbul de Aur este pregătit să plece la Braşov, iar pe 24 august va fi înmânat marelui câştigător. Premiul cel mare este inspirat din ediţiile de acum o jumătate de secol, când a început festivalul din Piaţa Sfatului. Lucrat cu ajutorul tehnologiei moderne, trofeul îşi capătă strălucirea în mâinile unor artişti.

De două săptămâni, specialiştii lucrează cu migală la statueta care va fi ridicată de marele câştigător. Inspirată din varianta primelor ediţii, statueta prinde contur într-o interpretare modernă.

Pentru realizarea trofeul Cerbul de Aur a fost folosit un model digital volumetric 3D, după care s-au făcut matriţele. Trofeul a fost turnat apoi în alamă şi şlefuit.

La baza Cerbului de Aur stă un soclu din piatră, care sugerează forţa şi continuitatea festivalului de la poalele Tâmpei. Marele câştigător va primi şi marele trofeu. Are 25 de centimetri înălţime şi este placat cu aur de 24 de karate. Iar câştigătorii locurilor I, II şi III vor primi trofee mai mici, placate cu aur, argint şi bronz. A XIX-a ediţie a Cerbului de Aur este una completă şi pentru toate gusturile. Emelie Sande, Ronan Keating, Ştefan Bănică Jr şi Irina Rimes promit un festival de neuitat, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Dacă vreţi să mai prindeţi un loc la Cerbul de Aur trebuie să vă grăbiţi pentru că biletele s-au vândut bine încă din primele zile. Preţurile tichetelor pornesc de la 70 de lei. Toate informaţiile şi programul artiştilor le găsiţi şi pe site-ul cerbuldeaur.ro.

Abonamente pentru Cerbul de Aur

Club Cerbul de Aur: 550 lei

VIP: 450 lei

Categoria 1: 360 lei

Categoria 2: 260 lei

Categoria 3: 199 lei

Biletele pentru Cerbul de Aur

Club Cerbul de Aur: 275 lei

VIP:  215 lei

Categoria 1:  175 lei

Categoria 2:  125 lei

Categoria 3:   70 lei