Recomandări #diez. Evenimente cu gust pentru prima sâmbătă de august

main evente

După o săptămână încărcată, zilele de sâmbătă îți oferă posibilitatea de a te relaxa la maxim, uitând pentru o perioadă de muncă, studii sau alte treburi care îți fură din timp. De aceea, a treia zi din august merită să fie trăită cu gust și culoare în cadrul mai multor evenimente, pe care noi, echipa #diez, avem grijă să ți le recomandăm zi de zi. Vezi cu ce evenimente îți poți condimenta prima zi de sâmbătă din august.

#Carpe Diem White Party

event carpe diem

Sâmbătă, 3 august, începând cu orele 18:00, îndrăznește să îți îmbunătățești seara cu un eveniment de toată frumusețea, la C51, intersecția dintre străzile Tighina și Izmail.

„Toate vinurile albe de la Carpe Diem Wines vor fi servite la pahar, doar sâmbătă, pe tot parcursul serii, costul unui pahar fiind de 45 de lei. Și pentru mai multă plăcere, vor fi servite platouri cu fructe sezoniere gratuit”, spun organizatorii.

Mai multe informații aflați de AICI.

#Teatru Gastronomic – Deserturi fără zahăr

teatru gastronomic

„«August fără zahăr» este următoarea campanie desfășurată în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova, care are scopul să atragă atenția consumatorilor asupra unor subiecte importante pentru sănătate și mediu.

De data aceasta, proiectul își propune, în luna lui Gustar, să descopere împreună cu oaspeții alternative ale zahărului alb, rafinat și să facă oamenii să înțeleagă de ce este ma bine să îl evităm”, menționează gazda evenimentului.

Pentru mai multe detalii dați click AICI.

#Movie Night | What is a Cyborg?

movie

„Vino la sesiunea practică organizată de Clubul Ingineresc Micro Lab și Atelier 99, în incinta FabLab Chisinau pentru a afla mai multe despre acest domeniu, realizând task-uri practice pe un model adevarat de proteză realizat de Atelierul 99 și pentru a viziona un film tematic”, spun organizatorii evenimentului.

Mai multe informații aflați AICI.

#Jocul Mafia cu aspect psihologic pentru adolescenți

mafia

„Procesul jocului este o formidabilă acțiune în timpul căreia locuitorii pașnici încearcă să lichideze MAFIA, iar MAFIA îi „împușcă” pe locuitorii pașnici. Oare cine va câștiga în această confruntare? Alătură-te evenimentului, vei participa și vei afla rezultatul acestei miraculoase bătălii”, promit inițiatorii evenimentului.

Pentru mai multe detalii dați click AICI.

#Seara Chardonnay-ului la Beef, Meat&Wine

event 5

„Ai putea petrece timpul mai frumos alături de familie și de prieteni, participând la o degustare de vinuri. Vedeta evenimentului va fi expresivul Chardonnay, atât cel autohton, cât și cel din Franța, Italia și Noua Zeelandă, acompaniate de 3 tipuri de gustări surpriză”, sugerează organizatorii.

Mai multe informații găsiți AICI.

#Furios și iute: Hobbs & shaw 3D

„După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, filmul „Furios și iute” prezintă acum, primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Încă de când Hobbs (Johnson), om loial legii și membru de elită al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), și Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al forțelor de elită operative, s-au înfruntat pentru prima dată față în față în „Furios și iute 7”, în 2015, cei doi și-au împărțit replici acide, dar și lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc.

Dar când anarhistul cu puteri nemaivăzute obține controlul asupra unei amenințări biologice și înfrânge o fostă agentă MI6 genială și neînfricată, care e sora lui Shaw, cei doi inamici declarați vor face echipă pentru a-l elimina pe singurul individ care poate fi mai periculos decât ei doi la un loc”, spun organizatorii.

Mai multe detalii aflați accesând LINK-UL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Iulia Vrabie
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente