Scrie un eseu și câștigă o călătorie gratuită în Hong Kong, Manchester sau Chicago. Textul va fi publicat în revista britanică „The Economist”

Manchester-Town-Hall-Hdr
Foto: curiousabout.co.uk

Revista britanică „The Economist” anunță concurs de eseuri pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani. Câștigătorul va fi invitat să participe la unul dintre cele trei evenimente marca „Open Future Festival”, care se vor desfășura pe 5 octombrie la Hong Kong, Manchester și Chicago. De asemenea, cel mai bun text va fi publicat pe site-ul revistei „The Economist”.

Pe lângă premierea celui mai bun eseu, vor fi selectați 20 de finaliști care vor primi un abonament digital pentru un an de zile pentru revista „The Economist”.

Tema eseului este următoarea: „Ce schimbări economice și politice sunt necesare pentru combaterea efectelor schimbărilor climatice?”. Eseul  nu trebuie să depășească mai multe de o mie de cuvinte și ar trebui să răspundă la întrebarea pusă prin cazuri, argumente și fapte concrete.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este 31 iulie 2019. Eseurile trebuie transmise la următoarea adresă: [email protected].

Câștigătorul va beneficia de acoperirea costurilor pentru călătorie și cazare. În cazul în care câștigătorul nu are vârsta de 18 ani, organizatorii vor achita serviciile unui tutore, care va însoți învingătorul concursului pe durata călătoriei.

Organizatorii roagă participanții să citească cu atenție regulamentul concursului.

Eseurile câștigătoare din anul trecut le găsiți AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente