Evenimentele zilei de vineri, 18 iulie. Unde poți să petreci timpul în acest sfârșit de săptămână

bater

În această vinere nu va fi arestat Filat iar PD nu va ceda nici o guvernare, pentru că asta deja s-a întâmplat. Dar, de exemplu, puteți face altceva, cum ar fi, de exemplu, să mergeți la aceste evenimente.

#Deportările din 5-6 Iulie 1949. În memoriam

Cu prilejul comemorării a 70 de ani de la deportările din 5-6 iulie 1949, de pe teritoriul fostei RSS Moldovenești, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală prezintă o expoziție de carte consacrată tragicelor evenimente. Expoziția cuprinde monografii, culegeri de documente, articole științifice, memorii și creații artistice despre calvarul prin care au trecut zeci de mii de oameni nevinovați. Publicul va putea afla titlurile mai multor studii de referință în domeniu, unele apariții recente, provenind din biblioteca științifică a MNEIN și ale unora dintre angajații instituției. Concomitent, expoziția ilustrează contribuția muzeelor la studierea deportărilor, la documentarea și punerea în valoare a memoriilor supraviețuitorilor.

#Krujka Mednaea Party cu dj Miron4ik!

O petrecere tare e aia la care te trezești dimineața cu nisip prin pat, deși tu nu aveai de unde să ajungi la plajă. Vezi detalii aici. 

#Boi:Room – Happy birthday Chef!

Toate detaliile aici. 

#Spectacolul „Testamentul”

Piesa lui Gheorghe Urschi „Testamentul” va fi pusă în scenă într-o versiune inedită: în distribuție – minori din detenție
Evenimentul va avea loc sub egida Avocatului Poporului pentru drepturile copilului, cu suportul SC „IUVAS” SRL, pe data de 19 iulie 2019, ora 1100 , la Teatrul Municipal de Păpuși “GUGUȚĂ” (str. Maria Drăgan, nr.1.), în cadrul Festivalului Interpenitenciar „Evantai cultural”, ediția a VIII-a, cu genericul „Creativitatea nu are margini”.

#Filmul „Omul-Păianjen: Departe de casă 3D”

pider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod abrupt și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune, ce îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente