„Vreți – dați-mă afară. Vreți – creați-mi dosare penale”. Mesaj emoționant de la un tânăr polițist din Ungheni

3678140
Foto: foto simbol

În situația actuală, în Republica Moldova, avem două tabere: cei care susțin noul Guvern și cei care continuă să susțină Guvernul Filip. Unele persoane, atunci când încearcă să-și exprime susținerea pentru noul Executiv se aleg cu problemă la locul de muncă. Acesta este și cazul primilor polițiști, care au declarat, ieri, deschis că susțin și se vor supune noului ministru de Interne, după care au fost suspendați din funcție.

În contextul dat, un tânăr polițist de frontieră din Ungheni și-a declarat susținerea pentru noul Guvern condus de Maia Sandu. Totodată, acesta a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Da, sunt Polițist, da am credit, dar după câte știu sunt apolitic, vreți dați-mă afară, vreți eliberați-mă, vreți creați-mi dosare penale, căci de asta sunteți în stare, dar eu nu recunosc și nu mă supun vechiului guvern. Acceptați pierderea la fel cum și eu îmi asum riscurile de a fi eliberat de voi, apropo ilegal.

Eu sunt tânăr, am 22 de ani, vreau să muncesc acasă, nu să plec peste hotare, deși spre asta tind, mi-ați mărit salariu??? Nu, nu cred, căci mi-ați tăiat din alte părți.

Uitați-vă cât achit gazda, comunale, mâncare, etc. și cu cât rămân să supraviețuiesc.

Eu vreau să-mi creez familie acasă, nu peste hotare, eu vreau să am copii, dar nu îmi reușește, prea mult mă costă”, a menționat tânărul polițist, Dan Usurelu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente