Participă la cea mai mare competiție independentă pentru startup-uri și câștigă premii

161776963601780643648105754156828813514696o

Prin intermediul Centrului de Excelență în domeniul TIC – Tekwill, Moldova va participa la EuroAsian Startup Awards (EASAwards), parte a Global Startup Awards (GSA) – cea mai mare competiție independentă pentru startup-uri, fiind prezentă în 60 de țări. Misiunea GSA este de a susține inovația și de a crea un mediu favorabil pentru toți reprezentanții ecosistemului: startup-uri, corporații, fonduri de investiții, investitori, ONG-uri, incubatoare și acceleratoare.

În urma desfășurării competiției, anual sunt selectați și premiați cei care s-au remarcat prin succesele obținute în domeniul afacerilor și contribuția la dezvoltarea comunității de startup-uri.

Competiția GSA este împărțită în 3 etape: național, regional și global. În acest an, pentru prima dată, Moldova va participa la competiție, în cadrul regiunii EuroAsian Startup Awards alături de țări precum Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Rusia, Turcia și Ucraina.

Pentru a nominaliza cele mai de succes afaceri din Moldova, sunt propuse 19 categorii atât pentru echipe cât și pentru persoane individuale. Printre ele se numără Startup-ul anului, Cel mai bun Startup Fintech, Fondatorul anului, Cel mai bun Dezvoltator și multe altele.

Persoana sau echipa care va acumula numărul maxim de voturi, va merge la ceremonia Global Startup Awards, care va avea loc la Budapesta, unde va avea oportunitatea de a-și prezenta afacerea în față investitorilor internaționali și a publicului. De asemenea, în ziua decernării premiilor, va fi organizat un program de accelerare pentru câștigători, cu implicarea unor experți de top în investiții, marketing, management și domeniul juridic.

Dacă știi pe cineva potrivit pentru categoriile propuse, nominalizează-l/îi aici.

Pentru mai multe detalii, accesează paginile Global Startup Awards și EuroAsian Startup Awards.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente