Maia Sandu către Alexandru Pînzari: Fiecare acțiune ilegală a dvs. din aceste zile înseamnă ani grei de pușcărie

47461157622_78b28bb031_o

Prim-ministra Maia Sandu l-a atenționat pe „cetățeanul Alexandru Pînzari” (șeful de facto al IGP) că acțiunile sale din această dimineață a fost ilegale. Potrivit acesteia, fiecare acțiune ilegală va agrava situația penală a șefilor poliției.

„Domnule Pînzari. Fiecare acțiune ilegală a dvs. din aceste zile înseamnă ani grei de pușcărie pentru complicitate sau uzurpare a puterii de stat. Sunteți gata să vă asumați asta pentru un bandit? Veți răspunde în fața unei justiții independente. Pedeapsa voastră crește cu fiecare acțiune întreprinsă”, a spus Maia Sandu.

Sandu a mai îndemnat susținătorii ACUM dar și a guvernului condus de ea să își păstreze calmul și să rămână, „astăzi” acasă.

„Dacă vor fi acțiuni de destabilizare, noi suntem gata cu milioane de cetățeni să ieșim în stradă să apărăm țara”, a mai spus Sandu.

Ministrul de Interne Andrei Năstase și Alexandru Pânzari, șeful demis al Poliției au avut o altercație în această dimineață. Totul după ce un grup de organe de forță a descins la biroul unuia dintre colaboratorii poliției care, aseară, și-au manifestat susținerea pentru Guvernul condus de Maia Sandu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente