Recomandări #diez. Evenimente pentru 12 iunie, o zi de miercuri cu mult soare

pexels-photo-694629

Ziua de miercuri vine cu mult soare și temperaturi generoase. Meteorologii au emis, pentru această perioadă, cod galben de arșiță. Echipa #diez vă recomandă să nu uitați sticlele cu apă acasă, să vă înarmați cu multă înghețată și să mergeți la cele mai răcoritoare evenimente. 

# Lecție Online BAC Matematică

Image may contain: text

Miercuri, 12 iunie ora 20:15 va fi organizată o lecție de matematică online live cu acces gratuit. Profesorul va rezolva și explica itemul 12 cu parametru. Intrarea este liberă! Trebuie să ai doar telefon/computer cu căști și internet. Pentru a accesa clasa virtuală doar click pe link. Mai multe detalii vezi pe Facebook. 

# Happy Hour with ATU Winery Rose

Image may contain: text

Tradițional, ATU Winery revine cu „miercuri la pahar”. Evenimentul se va desfășura în intervalul orelor 18.00-20.00. Un pahar de vin va costa 45 de lei. Locația evenimentului este C51. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Leonce și Lena de Georg Büchner

Image may contain: text

O poveste banală și previzibilă de dragoste, despre nimic și despre toate… sau nici despre una, nici despre cealaltă… sau despre cu totul altceva. Vă așteptăm pe 12 iunie la spectacolul „Leonce și Lena” – una dintre cele mai cunoscute piese ale lui Georg Büchner. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Meet the filmmaker: „Listen” – a queer documentary

Image may contain: 1 person, text

Vino la o nouă ediție „Meet the Filmmaker/ Cunoaște cineastul”. De această dată, veți putea viziona un documentar despre tinerii LGBTQ+ din Moldova, intitulat „Listen” (Ascultați). Filmul relatează istoriile și experiențele a trei tineri născuți în Moldova. Mai multe detalii găsiți pe Facebook. 

# Fashion Soirée Resort Collections 2019

No photo description available.

Fashion Soirée Resort Collections 2019 marca „DIN INIMĂ”, ediţia a IV-a, te invită la un eveniment select din lumea modei! O seară de vară sub cerul liber, într-o atmosferă cum nu mai găseşti la Chişinău! Cei mai buni designeri autohtoni dar şi persoane publice din Moldova, vedete, membri ai comunităţii diplomatice, îţi vor demonstra cele mai fresh ţinute pentru sezonul estival! Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente