Te-ai mai gândi să pleci din Moldova dacă ai avea un salariu lunar de 14.000 lei și mai mult?

rabota
Foto: Alexandru Panis

În timpul sărbătorilor de Paști, Chișinăul a fost invadat de o publicitate socială pe tema migrației forței de muncă. Aceasta promite un salariu lunar de 700 Euro pentru lucru în oficiu, condiția principală fiind cunoașterea unei limbi europene.

Am fost curioși să aflăm cine stă în spatele acestei campanii, așa că am luat legătură cu ei pentru a înțelege cine sunt și ce fac:

Grafit Holding – un grup internațional de companii care își desfășoară activitatea pe teritoriul Uniunii Europene și al Statelor Unite în domeniul proceselor de vânzări înalt automatizate. Dacă mai simplu, ajută alte companii să redirecționeze eficient bunurile de pe piețele suprasaturate spre cele în care este o cerere de piață pentru acestea. Toate procesele sunt gestionate din Moldova.

rabota1
foto: Alexandru Panis

„Avem peste 270 de angajați, dintre care aproape toți sunt compatrioții noștri, care s-au întors din străinătate sau locuiesc aici și doresc să aibă un salariu decent acasă.

Prin intermediul campaniei publicitare pe care am organizat-o împreună cu Rabota.md, dorim să transmitem oamenilor că este posibil să câștigi bine și în Moldova. Pentru aceasta, nu e neapărat să fii specialist în IT sau deputat, este suficient să cunoști una dintre limbile europene și să ai dorința de a lucra și a te dezvolta. De aceea, ne concentrăm pe cei care au mers să lucreze, de exemplu, în Italia – întrucât în timpul aflării într-o altă țară, o persoană începe să vorbească fluent limba vorbită în țara respectivă și poate începe lucrul în compania noastră chiar și fără experiență. Cunoașterea limbii și dorința de a lucra vor fi suficiente. Restul îi învățăm noi.

În cadrul campaniei, anunțăm lumea că avem posturi vacante pentru funcția de manageri de birou cu salarii de la 14.000 de lei. Nu o dată pe an, ci în fiecare lună.

Cine sunt managerii pe care îi căutăm? Persoane care procesează informații dintr-o bază de date, negociază, încheie tranzacții, cumpără sau revind bunuri / avem atât un departament de achiziții, cât și un departament de vânzări. Dacă cunoașteți o limbă străină, puteți veni la biroul nostru sau puteți trimite un CV la adresa de e-mail și vă vom invita la interviu.

Nu negăm că e bine peste hotare, însă suntem optimiști și ne dorim extrem de mult ca cetățenii noștri să se întoarcă acasă și să începem împreună dezvoltarea economiei țării noastre. Mai mult, vor fi acasă alături de familie și cei dragi, câștigând salarii bune și sădind speranța că ACASĂ totul e posibil cu dorință și sârguință”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente