(video) Intervenție promptă. Poliția capitalei a „salvat de la înec” o persoană în plină stradă

collage

Poliția capitalei reacționează operativ la solicitările chișinăuienilor sau cel puțin așa se stipulează pe pagina de Facebook a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Într-o postare, cei care coordonează activitatea paginii au scris despre cât de bravi sunt polițiștii. Aceștia au salvat o persoană de la înec în plină stradă, cu toate că primăria municipiului a anunțat recent că în Chișinău se circulă în condiții normale și fără dificultăți. 

„În acestă dimineață un echipaj a Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă a sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție municipiului Chișinău, în timpul patrulării sectorului deservit, aflânduse pe str. Otovasca, au observant un bărbat ce se afla pe suprafața unei stocări de apă formată în rezultatul topirii zăpezii și deteriorării drumului.

Astfel în urma reacționării prompte a polițiștilor bărbatul a fost scos din apă și salvat de la înec, acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 60 ani, locuitor al capitalei. Forțele de ordine i-au acordat bărbatului ajutorul primar totodată fiind solicitat un echipaj medical. Bărbatul a fost preluat de medici și transportat la Institutul de medicină urgentă, pentru acordarea ajutorului medical”, scrie pe pagina de Facebook a poliției.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente