Alex Calancea Band, Moldovan National Youth Orchestra și alții. Cine va evolua pe scena festivalului „Bucurie în Mișcare”

Alex-Calancea-Band–810×540-810×540

În afară de activități sportive, festivalul „Bucurie în Mișcare” le aduce participanților mai multe surprise muzicale pe parcursul zilei. Pe scena festivalului vor evolua tineri talentați cu piese solo, dueturi și trupe. Iată cine va încinge atmosfera pe data de 9 septembrie!

#Viorelia Buruiană și Călin Ganea

Viorelia și Călin sunt doi tineri activi, îndrăgostiți de muzică. Premianți ai mai multor concursuri naționale precum Ploaia de stele , Din istoria neamului, O viata nu costa nimic, nimic nu valoreaza cat o viață și Pacea în viziunea copiilor. Viorelia și Călin vor încinge atmosfera și pe scena festivalului Bucurie în Mișcare.

#Dina Cebotari

Dina este o fire activa, vesela si plina de viață, care va evolua în timpul zilei pe scena Bucurie în Mișcare! „Muzica e o alinare pentru mine, când nu am nevoie de nimeni, muzica e alături! Nu fac parte din nicio echipă, cânt singură!”, povestește tânăra despre sine. Dina va interpreta pieselele „Sway With Me” de Pussycat Dolls și Hallelujah.

#Moldovan National Youth Orchestra

Concertul care va culmina seara îi va aduce pe scenă pe muzicanții de la Moldovan National Youth Orchestra. Fiind prima trupă care își va face apariția pe scena festivalului, Moldovan National Youth Orchestra va da tonul serii și va aduce o doză nouă de energie publicului.

#Alex Calancea Band

Aducând maximă feerie serii, pe scenă vor ieși băieții de la Alex Calancea Band. Cu muzică, energie și multe lumini, trupa va încheia seara cu cele mai tari piese autohtone!

Urmărește toate noutățile festivalului pe pagina de facebook sau siteul Bucurie în Mișcare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente