Pentru majoritatea oamenilor, așteptările în aeroporturi sunt, probabil, cele mai stresante etape ale oricărei călătorii. Cu toate acestea, există un aeroport care, cu siguranță va face călătoria mai plăcută pentur orice turist capricios. Acesta se află în Singapore și recent a fost încoronat ca cel mai bun aeroport din lume.

În acest an, aeroportul Singapore Changi a câștigat premiul anual „Cel mai bun aeroport al lumii”, prezentat de site-ul de clasare al aeroportului Skytrax, pentru a șasea oară consecutiv. Aeroportul Changi a câștigat premiul pentru facilitățile sale orbitoare, cum ar fi cinematograful gratuit.

Pentru cei care doresc să-și înceapă vacanța mai devreme, există o piscină pe acoperiș cu un jacuzzi și un bar. De asemenea, acest aeroport este plin de grădini care includ floarea-soarelui, fluturi, orhidee, cactuși și un iaz cu pești Koi. Oamenii care iubesc distracția se pot bucura de un loc de joacă de cinci etaje și de un tobogan.

Călătorii frecvenți vor aprecia în plus devotamentul aeroportului pentru curățenie, eficiență și servicii pentru clienți. Iată cum arată acesta!