Recomandări #diez. O listă de evenimente interesante pentru ziua de vineri, 18 mai

GWHREX43GH
Foto: Scott Webb

După o săptămână plină de taskuri, responsabilități și stres la birou sau la ore, a venit timpul să ne relaxăm și să adunăm puteri și inspirație în acest weekend. Noi am făcut o listă de evenimente, care sperăm să-ți fie pe plac și să le adaugi în agenda ta pentru ziua de vineri, 18 mai.

# Inaugurarea expoziției „Patrimoniul Suntem Noi”

„Patrimoniul Suntem Noi” este un eveniment dedicat participării comunităților la promovarea și valorificarea patrimoniului cultural local. În cadrul proiectului, vor fi premiate cele mai bune inițiative ale oamenilor din Moldova. Detalii, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Bike2Work Day 2018

Bike2Work Day, pe 18 Mai este un eveniment inspirat de mișcarea Globală care a fost pornită în 1955 de Liga Americană a Cicliștilor. Organizatorii își propun  să producem schimbarea, la noi acasă, atît la nivel de mentalitate și adoptare mai largă a acestei practici, cît și la nivel de îmbunătățire a infrastructurii pentru bicicliști. Dacă vrei să participi și tu la ea, găsești toate detaliile aici.

# INNA Chișinău

Regina dansului va ieși în scenă cu un show de zile mari la Famous Arena, Chișinău pe data de 18 mai, începând cu ora 23:00.

Interpreta din România se bucură de peste 60 de nominalizări interaționale, 33 de premii, 3 TOP 40 UK singles. Inna impresionează și prin numărul de fani și followeri în lumea digitală: 12 000 000 fani pe Facebook, 2 000 000 Subscriberi pe Youtube și 1 200 000 followeri pe Instagram. Dacă te numeri și tu printre ei, află mai multe despre concert, aici.

# Cum sa devii designer?

Vrei să devii designer și să îți construiești o carieră de succes? Vineri, 18 mai, la ora 18:00 va avea loc prezentarea celei mai creative specialități, la STEP IT Academy Moldova. Cursul este dedicat persoanelor cu vârsta cuprinsă între 15 și 55 de ani. Detalii, aici.

# De vorbă cu Emma

Iar dacă vrei să te relaxezi la un spectacol, Teatrul „Geneza Art” te invită la „De Vorbă cu Emma”, după textul lui Vitali Cipileaga cu accente din piesa „Pescărușul” de A. P. Cehov. Versiune scenică și regie: Daniela Burlaca. Detalii, pe pagina de Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente