Tânăra interpretă Valeria Stoica a lansat noua sa piesă care se numește „Just a boy” , aceasta este a 4-a piesă compusă de artistă. Clipul video descrie relația dintre doi copii care decid sa evadeze din rutina zilnică înconjurată de maturi și de reguli.

Clipul video a fost filmat de Nicu Dragan, cu care Valeria a mai lucrat și la celelalte videoclipuri, și a fost filmat pe meleagurile natale, acolo unde a copilărit tânăra interpretă.

„Ideea din spatele povestirii rezonează cu întâmplările vieții mele pana acum la un nivel foarte profund – ma regăsesc în versuri cât și în starea pe care o transmite muzica, dar mai ales prin imaginile pe care am reușit să le surprindeam exact cum ne doream. Este o piesa despre inocenta” spune artista.

Valeria își pregătește albumul de debut, toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Ultima piesa „Get Back”, are și un remix, ambele sunt deja în playlist-urile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five in Turcia și in top 200 în Itunes Italia.

In următoarea perioada, Valeria va fi prezenta pe scena evenimentului The Fresh in the Garden, pe 9 iunie la Gradina Botanica București, și va cânta anul acesta la Lavander Fest, Moldova.