(foto) O moldoveancă a adus acasă titlul de „Miss Europe Queen of Nations 2018”

mm

Adela Pirsacari este moldoveanca care a reușit să obțină titlul cel mare în cadrul concursului „Miss Europe Queen of Nations 2018”. Despre rezultatele sale tânăra a anunțat pe pagina sa de Facebook.

„Sunt fericită să fiu deținătoarea celui mai prestigios titlu din cadrul competiției internaționale „Queens of Nations”, titlu la care au aspirat multe ambasadoare ale turismului și frumuseții de pe tot continentul. Sunt mândră să aduc un titlu atât de valoros în Republica Moldova ca „Miss Europe Queen of Nations 2018”. Mulțumesc frumos tuturor pentru susținere și mesaje frumoase. Fericită până la cer și înapoi”, a scris tânăra pe contul său de Facebook.

2 3

Tânăra are 25 de ani și a participat în cadrul mai multor competiții de acest gen. În anul 2013 a câștigat titlul de Miss Tourism la nivel național. În anul 2014 aduce acasă titlul „Miss Photogenic”, câștigat în cadrul Miss Tourism Universe 2014 din Liban. În anul 2016 a câștigat titlul de cea mai fotogenică fată de la Miss humanity Universe 2016.

5 7 8

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente