Tinerii profesori sunt invitați să-și depună dosarul de angajare la Prospera Education Hub.

Depune dosarul  până la 30 aprilie 2018

#. Ești student activ și dorești să lucrezi în sistem nonformal de educație?

#. Te pasionează lucrul cu copiii și ești nerăbdător să organizezi și să implementezi o varietate de activități educative și distractive pentru copii?

#. Esti profesor care aplică cunoștințe nestandarde în activitățile cu copiii.

AO „Inovație in Educație” și Prospera Education Hub – teritoriul nonformal al educației pentru copii și adolescenți invită tineri activi în baza de concurs, să se înscrie la proiectul „EDUCAȚIA: VIITORUL SE NAȘTE AZI”.

prospera1

Etapele preselecției:

  1. Completarea formularului de înregistrare până pe 30 aprilie 2018
  2. Interviuri personale după 30 aprilie 2018
  3. Instruirea până pe 20 mai 2018

În perioada vacantei de vara candidații selectați vor activa în calitate de profesori/asistenți, fiind responsabili de organizarea activităților creative și distractive pentru participanții la taberele de vară organizate de Academia Prospera!

Cei mai buni vor fi selectați și pregătiți pentru un NOU PROIECT al Academiei Prospera care va demara din septembrie 2018 .
Înregistrează-te AICI la proiectul „EDUCAȚIA: VIITORUL SE NAȘTE AZI și fii unul dintre cei care va face educația Republicii Moldova mai atractivă și copii mai fericiți!

Pentru mai multe detalii, contactează pagina de Facebook a Academiei Prospera sau adresa de email: prosperă[email protected]