(video) I-a donat toți banii din colindat, iar Ilie i-a dăruit în schimb butonul de aur de la Youtube. Cum își motivează copilul gestul

ilie

După ce a colindat alături de câțiva prieteni, un copil a decis să-și doneze tot câștigul pentru ca Ilie Bivol să-și poată construi din nou casa care i-a luat foc. Andrei, micuțul filantrop, a spus că a auzit de situația vlogerului și a decis să-l ajute, donând bani și convingându-și prietenii de la grădiniță să facă la fel. Impresionat de gestul copilului, Ilie i-a arătat recunoștința față de el și i-a dăruit butonul de aur, pe care l-a primit de la YouTube atunci când a atins numărul de un milion de abonați.

Ilie Bivol a postat astăzi un filmuleț pe canalul său de YouTube în care le povestește celor care îl urmăresc ce a făcut cu butonul său de aur, primit de la YouTube. Tânărul i l-a dăruit unui copil de vârstă preșcolară, care i-a donat toți banii din colindat.

Fericit că a primit un asemenea cadou, Andrei a spus că îl va pune pe peretele din camera sa pentru a-și aminti cu drag despre acest moment.

Amintim că, locuința celebrului vlogger Ilie a ars. Tânărul abia îşi terminase de amenajat casa, iar acum trebuie să o ia de la capăt. Toate acestea s-au întâmplat în dimineața de Crăciun pe stil vechi. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. În momenul producerii incendiului nimeni nu se afla în locuință.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente