Recomandări #diez. Câteva evenimente speciale pentru o zi frumoasă de decembrie

pexels-photo-245239
Foto: Inna Lesyk

E început de iarnă și mijloc de săptămână. Și chiar dacă afară e frig și posomorât, echipa # diez ți-a pregătit câteva evenimente care îți vor aduce buna dispoziție.

# Târg de caritate

targ

În spiritul creștin al perioadei, dar și care ne caraterizează activiteatea zi de zi, Fundația de Binefacere „Casa Providenței” organizează o acțiune de caritate menită a aduce bucuria Nașterii Domnului în inimile unor copii din familii nevoiașe. Mai exact, în incinta fundației noastre, voluntarii naționali și internaționali vor organiza pe data de 28 decembrie o sărbătoare pentru câțiva copii din orașul Sângera. Mai multe detalii aici.

# Produse EcoLocal cu Valoare Adăugată

eco

Dacă sunteți interesat de modul sănătos de viață puteți să participați la următorul eveniment. Pe cât de ecologic, gustos sau authentic nu ar fi un produs alimentar, el trebuie să întrunească niște cerințe primare – să fie produs în condiții curate, să fie ferit de contaminare, să fie valabil pentru consum, să aibă o origine și componență bine definită. Mai mult aflați aici.

# Spălătorie publicitară în stil traditional

spalatorie

Facultatea de Jurnalism și Științe ale comunicării vă invităm miercuri, 6 decembrie, ora 11:15 la cel mai așteptat eveniment marca FJȘC, Spălătorie publicitară în stil tradițional 2017. Acest eveniment vine să prezinte cele mai bune/proaste publicități autohtone din acest an. Prin intermediul acestor materiale vom învăța să generăm publicități de calitate. Mai multe detalii aici.

# Opera Boema

boema

Miercuri, 6 decembrie, va avea loc o adevărată capodoperă a artei lirice, premiera operei BOEMA de Giacomo Puccini. Un spectacol ce copleșește prin profunzimea sentimentelor şi emoțiilor eterne trăite de eroii săi, lăsând publicul cuprins de vraja celor întâmplate în scenă. Mai multe detalii aici.

#Workshop Relații Toxice

relatii toxice

Emoțiile sunt vehiculul cel mai important care transmite informații, atât nouă cât și partenerului. Prin urmare, folosirea corectă a acestei busole relaționale și interioare este esențială pentru o relație bună. La acest workshop sunteți așteptați să descoperiți care sunt semnalele unei relații toxice, căi de interacționare cu persoanele toxice, cum să procedăm să scăpăm de dependență și soluționarea situațiilor de conflict. Vezi detalii aici.

#Search Engine Optimization – Meetup #10

seo

SEO sau Optimizarea pentru Motoarele de Căutare reprezintă totalitatea tehnicilor și acțiunilor de îmbunătățire a calității unui site web la nivel tehnic, user experience și conținut cu scopul de a obține rezultate de TOP în motoarele de căutare după cuvinte cheie organice. Despre SEO se va vorbi în cadrul meetupului #10 din seria de evenimente Marketing Trends @13A. Mai multe detalii aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente