(foto, video) Mușcă dintr-o felie de „cașcaval” și cunoaște doi suricați. La Chișinău a apărut un nou obiect de artă

22154428_1941719926068230_4175679140549490525_n
Foto: Chisinau Is Me

Dacă vă plimbați cumva prin sectorul Râșcani și zăriți o bucată mare de cașcaval în plină stradă, care stă frumos și neatins de nimeni, nu vă grăbiți să vă măsurați temperatura sau să chemați ambulanța. E în regulă, nu aveți halucinații. Pur și simplu, artiștii de la proiectul Chișinău Is Me au creat un nou obiect de artă pentru oraș.

Obiectul, care a servit drept bază pentru realizarea noului concept al Chisinau is me, nu avea nicio valoare decorativă pentru parc, ba din contra. „A fost o intrare într-o încăpere subterană. Posibil, încăperea era preconizată ca adăpost antiaerian, nu putem afirma cu siguranță. Oricum, construcția din beton nu se înscria în peisaj, de aceea am hotărât să-l transformăm în ceva neobișnuit”, spune managera proiectului, Alexandra Rumeanțeva.

Artiștii de la Chisinau Is Me au transformat intrarea în adăpostul antiaerian, jalnică și sumbră, într-o bucată mare de cașcaval, iar stâlpii din apropiere au devenit două rozătoare, care au găsit întâmplător cașcavalul și stau de strajă, ca nu cumva să-l sustragă cineva.

Chisinau is ME, proiectul nonprofit de artă urbană, realizat de compania Simpals, activează datorită  partenerilor CAPAROL Moldova și Poliviz Design, care furnizează vopsea şi sprijin proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente