YouthSpeak Forum este o mișcare globală organizată anual în peste 120 de țări, care își propune să creeze conexiunea dintre tineri și persoane din domenii și generații diferite. Ei vor discuta despre cele 17 obiective de dezvoltare durabilă, setate de Organizația Națiunilor Unite în 2015.

Pe 27 mai, începând cu ora 9.00, vino să „Fii Vocea Generației Tale” și să transformi ideile în acțiuni.
La eveniment vei întâlni peste 15 speakeri, pregătiți să discute despre subiectul educației în Moldova și importanța implicării tinerilor la acest capitol, printre care:

# Nicolae Apostu – trainer, blogger
# Irina Strajescu – director de comunicare Moldcell
# Octavian Apostol – director al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a RM
# Mariana Gurghiș – reprezentantă ONU Moldova

Evenimentul va fi divizat în trei părți:
# Inspirare – în prima etapă a forumului va avea loc interacțiunea dintre diverși speakeri, lideri ai societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Moldova, dar și reprezentanți din administrația statului.

# Implicare – participanții vor fi grupați în echipe și vor veni cu soluții pentru problemele aduse în discuție, generând noi proiecte și idei care vor fi ulterior implementate.

# Acționare – pentru a crea un impact real, ideile se vor transforma în acțiuni concrete. Astfel, grupurile de tineri vor căuta diverse metode pentru a pune în practică soluțiile discutate.

Prețul unui bilet este de 150 MDL și poate fi găsit pe fest.md sau pe pagina evenimentului pe Facebook.

YouthSpeak Forum este organizat de AIESEC – o rețea globală de tineri, care are drept scop dezvoltarea potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate.